Gästboken

Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 32 Nästa 


Noomi Höglund
2012-01-21 10:53

vilka underbart vackra bilder på damerna och spåren av att ha levt länge, jag tycker att det är så vackert med rynkor.Vilken talng du har.Tack att du delar med dig av den genom dina bilder.
Svar: Tack Noomi:)Lowessa   
2011-12-14 13:14

Vilka fantastiska porträtt du tar Carina! Du fångar personligheten på ett vackert och unikt sätt.
//LivErica
2011-09-12 14:50

Hej igen,


En sak till kom jag på, Jag älskar ju att plåta fotbollsbilder men har ju såna taskiga kameror, Nikon Coolpix S300 och en gammal veteran Konica FP1, 40/1.8 KONICA HEXANON 40 m.m. F1.8 Det är en japansk lins.


Till veteranen har jag även ett tele- och ett vidvinkelobjektiv. Problemet med Konican är att jag inte kan ställa in tiden manuellt utan det är en automatare.

Därför blir min konkreta fråga till Dig: Vet Du om jag någonstans kan hyra en bra systemkamera i 3 timmar för att plåta fotbollsbilder ??

Motiven är ju så fartigt rörliga så att när jag arbetar med Coolpixen så blir ju 33 % av bilderna suddiga. Visserligen kan vissa snabba rörliga foton bli väldigt vackra suddiga men jag längtar efter snabba glasklara knivskarpa bilder på både spelare och boll i fartfylld rörelse. Speciellt målfoton kräver ju en bra systemare. Kram EErica
2011-09-12 13:52

Förresten, glömde fråga Dig om Du plåtat Ossler nång gång. Om Du har Ossler bilder är jag intresserad av att göra affär. Kram EErica Glans
2011-09-12 13:48

Hej Carina,

Jag har försökt nå dig via Din mobil men det finns ingen röstbrevlåda. Jag har själv varit utan uppkoppling då hela Kvisten är i process att byta bredbandsleverantör. Äntligen är jag uppkopplad igen !!! Livsgnistan återvänder - HURRA !! VA JA ÄSLKAR NÄTET :-)

Jag antar Din offert. Du erbjuder ett mycket förmånligt pris. Jag har ett kul förslag på fotomiljö, vid staaans vackraste graffiti-målning "Victoriabiografen". Kan Du va flexibel med tidpunkten ?? Jag själv plåtar helst i arlaljus eller aftonljus. Vilket föredrar Du? Det är Du som är konstnären & det är DINA bilder men jag vill gärna diskutera processen med Dig. Är det ok om vi byter lite olika stylingar ? Jag har sagt till Emmy att hon ska packa ner sina favvokreationer. Om Du inte vill plåta under E4:an bron så kanske vi kan ta den nya cykelbron i aftonljus eller min vildmarkskoja i arla-ljus. Jag vill definitivt inte ha studiobilder utan någon levande miljö. Jag har megabra bilder hemma som jag gärna vill visa Dig, porträttbilder i grodperspektiv, jag vill gärna att Du plåtar alla mina fyra ungar i grodperspektiv. Kram på Dig, Du är världsbäst på att fota, älskar Dina varmt personliga och tekniskt skillade bilder. Vissa av Dina bilder ger mig ståpäls över hela min spinkiga kropp. Håret reser sig och jag ser då ut som mina favvohäxa i Kalle Anka, de hex. Var hälsad, både i arlaljus och i aftonljus, Erica Glans, 0910 - 130 26, 070 - 216 42 78 eller 070 - 60 300 61. Hör av Dig så jag får veta i vilken miljö Du känner Dig inspirerad att plåta i. Du kanske har nåt bättre förslag än jag. Jag är öppen för alla "galna" idéer !! Är Du på Irland nu ? Ring i så fall när Du anländer Svea rike så blir det inte så dyra telefonkostnader. Kram E. Vill Du ha cash innan eller efter leverans ?? Kontant eller faktura ?? Hur många nettodagar innan betalningsdatum ?? Undrar EMarkus
2011-07-26 22:38

Hej Carina!

Fick nys om dina bilder via Stefan Sundström. Blev total berörd av dina porträttbilder bland annat och att du tagit så otroligt fina porträtt på barn och äldre. Fick tårar i ögonen.

Tack

/ Markusjoakimsundkvist   
2011-07-24 08:46

Hej! Kul att träffas och få ett riktigt ansikte och person att koppla till dina fina bilder och din blogg här på FS. /Jocke
Svar: Hej Joakim! Kul att träffa dig också och att du hittade till Trästockfestivalen.... Lite trött idag och många foton är inladdade i datorn. Har inte stressat med redigering, det får bli lite då och då... Ibland (ofta) redigerar jag för många, ska försöka att bara leta fram de bästa nu:) Vi kanske ses på DIFO i höst!
/Carina
Erika Forsberg
2011-07-07 18:28

Hej Carina.
Tack för alla fina bilder på Eric Saade. Jag är ett stort fan av honom.

N V H / Erika Forsberg
Svar: Tack Erika, kul att du gillar bilderna. Fotograferar honom eventuellt igen i helgen, vi får se vad jag hinner. Blir du sugen, så går det att beställa förstoringar av fotona.... (20x30, blir snyggt inramat med en passpartou).

/Carina
Inmaon   
2011-05-23 08:59

Hej Carina!
Tack för din kommentar på min blogg. Jag tycker att dina bilder på Wiehe är riktigt sköna. Du har fångat en "kändis" på ett fint och personligt sätt. Bra bilder.
Mvh Ingemar

Föregående 1 2 3 ... 32 Nästa 

Hemsida

www.carina66.fotosidan....

Epost