Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Silverplats till Skellefteå AIK

Hockey, hockey och lite mer hockey. När man bor i hockeystaden Skellefteå finns det ett samtalsämne som varit lite hetare på sista tiden. Jag är ingen hockeyfantast, men har åtminstone någorlunda koll under säsongen hur de ligger till i serien. Har oftast inte sett mer än en hockeymatch live per år... I år blev det faktiskt fyra! En i grundserien, en semifinalmatch och två SM-finalmatcher.

För fotonörden Carina blev de tre sista ännu roligare att se live då jag tog med kameran:) Har fotograferat tre gånger från varierande platser. En gång rakt bakom målet, nästa längst ned bakom Brynäs utvisningsbås och den tredje gången lite högre upp i arenan. Här kommer ett urval av de foton jag tog....

Stämning i arenan - här inväntar vi semifinal 3 mellan Skellefteå AIK och Solna AIK

North Power - Skellefteås fantastiska klack:)

Mååål....

Domarna blåste strax efter detta för straff - Vilket gav SAIK ytterligare ett mål!

Stå still, jag vill se hur skadad du blev....

Heta känslor....

Ja, vi vann....

Ett tack till klacken....

Nästa match - finalmatch 3 mellan SAIK och Brynäs

Fotograferade genom dubbla plexiglas, vilket inte var så lätt. Men Brynässpelarna som blev utvisade kunde jag fotografera i alla fall:)

En vakt som håller koll på publiken....

Lite heta känslor här med....

Tomtarna, nej vad var det min kompis Agneta sa - De ser ut som SÄPO, fast jag tror Eric skrev Piff och Puff:) En lite snällare och en lite mer argsint....

Skellefteå AIK förlorade matchen, låg nu under med 0-3 i matcher....

Finalmatch 5 - Inför matchen stod det 3-1 i matcher för Brynäs. Skulle de ha vunnit denna match hade de fått ta emot bucklan på bortaplan - Vilken tur för dem att SAIK gjorde en väldigt bra match!

Lugn killar....

Och lite mera fight...

Ett viktigt kvitteringsmål - 2-2

Vem ska hinna först?

SAIK avgjorde matchen med 3-1 målet....

Väntan på en sista utvisning....

Ja, vi vann....

Här tackas publiken som var överlycklig över att det nu stod 3-2 i matcher. Tyvärr vann Brynäs den sista matchen och blev Svenska mästare. Ett silver är nog inget som SAIK:s spelare jublar över idag, men de har gjort en fantastisk säsong och ett fantastiskt slutspel! Det är lätt att vara stolt över laget, de gjorde en fantastisk insats!

/CarinaPostat 2012-04-20 15:05 | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem