Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Saxon - Stadsfesten 2016

Saturday night at Stadsfesten in Skellefteå, Sweden - Saxon on stage...

Hello Skellefteå....

Peter "Biff" Byford and my friend Marianne:)

©Carina Hedlund Postat 2016-07-09 19:53 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Stålmormor - min första riktiga bok!

Hurra, nu är Stålmormorboken på tryckeriet. Imorgon kommer provtryck på omslag och två uppslag och om ett par veckor anländer 400 böcker. - Stålmormor:)

Hur länge får man leka? Och får en "tant" se ut hur som helst? I tre års tid har jag och Stålmormor lekt fram dessa bilder och vi kommer att fortsätta så länge vi tycker det är roligt. 

Arbetet med boken har varit väldigt roligt och lärorikt. Jag har lärt mig mycket om InDesign, färgprofiler, cmyk, omslag, inlaga, trådbindning, offsettryck mm. Många saker som jag inte hade en aning om innan. Nu är den klar och det ska bli kul att se den färdiga boken. Nu börjar arbetet med att marknadsföra boken, vilket jag planerar göra på olika sätt. Självklart kan DU som vill ha boken skicka mig ett mail och beställa boken. Den kommer att kosta 250 kr. Jag har enskild firma och kan fakturera/skicka momskvitto. Boken är i A4-format och har 112 sidor, är trådbunden och har hård pärm. 

Boken innehåller en del bilder som du sett här på Fotosidan eller på Facebook, men även andra. Har även fått ett fint förord och fina "efterord" i boken. Klart värt att göra en bok bara för att någon ska skriva något fint... 

Stålmormor ser också fram emot att få hålla boken i sin hand:) 

Återkommer med datum, men hör gärna av er om det finns intresse.... 

mvh

Fotograf Carina

carinahedlund66@msn.comPostat 2016-07-07 21:04 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem