Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

En kopp kaffe....

- med vatten som vi först har kokat... Börjar bli en vana nu! Läser i tidningen att det kan bli länge och hur kommer det att påverka turismen i sommar? Inga barnbassänger på utebaden? Kommer norrmännen som brukar bo på Skellefteås camping?

Idag är det Valborgsmässoafton. Än så länge lyser solen och jag ska göra mig klar så vi kommer iväg till våra kompisar. De har turen att bo på "rätt" sida av staaan, de kokar inte sitt vatten. Kommer att kännas konstigt att ta vatten direkt ur kranen:) OM vi nu ska dricka vatten...

Ha en bra dag alla!

Ps. Någon som vet vart man kan köpa dessa koppar? Jag vill ha fler!Postat 2011-04-30 13:38 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Önskar er ett trevligt grillväder i helgen, men....

...man kan grilla i alla väder:) Eller kan man det? Jag vet inte vad ni har för Valborgsmässoaftons planer? Här i Skellefteå verkar inte vädret bli så lysande, ev blir det regn. När barnen var mindre var det viktigt att gå ut till en majbrasa, men nu ska vi träffa goda vänner och äta gott... Och det blir nog ingen majbrasa, vi klarar oss utan:)

Men, utifrån min rubrik så bjuder jag idag på en bild på det temat. Det är en gammal bild, som faktiskt gjort mig en grill rikare. Caj P hade för två år sedan en tävling, där man skulle skicka in sin bästa grillbild. Jag skickade denna(tack vare Örjan, som sett den på min vägg och tipsade om tävlingen).... Jag har döpt den till: "Man kan grilla i alla väder".

Man kan grilla i alla väder

Ha en trevlig helg!

Carina:)Postat 2011-04-29 17:22 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Nu har jag bokat nästa resa till Dublin:)

Den 2:a september åker jag och min mellandotter Malin till Dublin. Det blir andra gången för mig, då jag var där första veckan i januari med min äldsta dotter Sanna. Den gången var det inte meningen att jag skulle följa. Sanna är 22 år, pluggar till journalist i Sundsvall och hade inte en tanke på att ta med sin mamma. Men, några dagar innan hon skulle åka var hennes personliga assistent med i en bilolycka. Sanna har en muskelsjukdom och när ingen annan kunde så ringde hon mig på jobbet: "Snälla mamma"... Ja, jag kunde väl offra mig:) Det första jag sa var - "Bara jag får ta med kameran så..." 

Lillasyster Malin blev också sugen på Dublin och hon vill gärna åka med mig, så jag passar på:) Kameran ska självklart med och även om jag redan varit där en gång, finns det så mycket mer att se...

Några bilder från januari:

Avslutar med min "favoritgubbe" - Måste kanske besöka samma pub och kolla in om han är en stammis:)Postat 2011-04-28 20:47 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Årets första mjukglass:)

Gick med mina arbetskompisar och köpte mjukglass idag, på Ninas initiativ:) Nu var det förstås inte riktigt strålande sol, så vi skippade parken och gick in på jobbet och åt upp den. (Förutom Marianne, som satt så snällt och väntade på oss i stadsparken:)

Chokladdopping! En av mina kollegor fick hålla i min glass medan jag fotograferade, men var lite rädd för att hon skulle glömma av sig och börja äta:)

När det blir sommar ska jag köpa mjukglass i Bergsbyn, vilka har Skellefteås (eller kanske Sveriges) största mjukglassar. Jag köper alltid en STOR för att få fotografera den, men äter inte alltid upp den:)

Äntligen sommar och dags för mjukglass:)

Och en till, sen ska jag sluta frestas:)

Gott med glass!

Glass, glass i stora lass:) Önskar alla en bra kväll!

/Carina:)Postat 2011-04-27 20:33 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Repris - Malinporträtt igen:)

Upprepar mig med några foton från igår och några nya:) Tänkte lägga in en eller ett par i portfolion(som behöver städas), men har inte bestämt mig för vilken/vilka jag gillar mest. Får en liten annan överblick här i bloggen och ibland får jag hjälp av någon annan som tycker:)

 

 

 

 

 

Jag tror jag vet vilken som är min favorit nu, men jag kanske ändrar mig. Har du någon favorit? Ska fråga Malin själv också:) Nu blev det sent igen, tiden går så fort här vid datorn....

/CarinaPostat 2011-04-26 23:04 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera
1 2 3 ... 4 Nästa 

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem