Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

En kopp kaffe....

- med vatten som vi först har kokat... Börjar bli en vana nu! Läser i tidningen att det kan bli länge och hur kommer det att påverka turismen i sommar? Inga barnbassänger på utebaden? Kommer norrmännen som brukar bo på Skellefteås camping?

Idag är det Valborgsmässoafton. Än så länge lyser solen och jag ska göra mig klar så vi kommer iväg till våra kompisar. De har turen att bo på "rätt" sida av staaan, de kokar inte sitt vatten. Kommer att kännas konstigt att ta vatten direkt ur kranen:) OM vi nu ska dricka vatten...

Ha en bra dag alla!

Ps. Någon som vet vart man kan köpa dessa koppar? Jag vill ha fler!

Inlagt 2011-04-30 13:38 | Läst 5155 ggr. | Permalink
Vi tar ju rent vatten som kommer från kranen för givet. Det tiden är kanske förbi och det är kanske dags att vara mer rädd om både råvaran och slutprodukten. I Knivsta får vi vårt vatten från Mälaren och visst hamnar det en hel del otrevliga saker i det vattnet innan det via reningsverket kommer till mig.
Svar från Carina Hedlund 2011-05-01 17:39
Ja, det är nog ganska mycket vi tar för givet. Vi får vara lite mer rädda om både natur och de vi har kring oss...
Hej!
I Eskilstuna har vi en affär som har sådana muggar och någon skål också, har jag för mig. Fast det är ju lite långt bort förstås.
Vänligen
Nonno
Svar från Carina Hedlund 2011-05-01 17:31
Ja, lite långt. Ska till min storasyster i Östersund snart och på vägen dit, i Strömsund ska det visst finnas en butik som säljer dem. I Stockholm har jag sett dem förr, men de hade bara stora muggar och jag vill ha små:)
/Carina:)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem