Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Jag kan själv!

Lite mer bus med mamma i studion:)

/Carina:)Postat 2013-01-26 21:27 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Alla blir vi äldre, även Snövit:)

Äldre blir vi alla för var dag och vi tycker att det är lite olika jobbigt. Hur många kriser finns det, 30-års, 40-års osv eller kanske börjar det tidigare? Min mamma fyllde 78 år i höstas och jag hoppas att jag kommer att vara lika positiv, busig, kreativ och öppen för galna ideer som hon är idag. Ja, hon är inte alls svår att övertala att leka lite med mig i min studio.

Dagens tema blev ett sagotema och föreställer en annan åldrad person, nämligen Snövit. Ja, i sagan blir hon inte äldre - den tar ju slut när hon får sin prins, hur det går sedan får vi inte veta. Jo, de levde lyckliga i alla sina dagar.

Åh, vilket äpple ska Snövit välja? Vilket är det förgiftade?

Det är nog bäst att ge bort dem istället för att äta dem själv....

"Vill du ha ett äpple?"

/Carina:)Postat 2013-01-26 17:55 | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera

Min coola mamma:)

Min mamma har verkligen förändrats under tiden mitt fotointresse utvecklats. Jo, visst var hon med på bild även förut - men under protest och ofta med en hand som ville skymma eller så pratade hon hela tiden så fotot inte blev användbart. Både jag och äldsta dottern Sanna har fotograferat henne mer och mer, särskilt sedan fler och fler rynkor har kommit. Idag är min mamma 78 år och lättare än någonsin att fånga på bild. Jag har fått lov att använda foton på henne till utställningar och fototävlingar.

Igår blev det en lite annorlunda fotografering. Jag frågade om jag fick "spöka ut" henne lite, men lovade samtidigt att hon skulle bli "snygg". Hon förstod dock att det inte handlade om en sminkning liknande "Make Up Store" utan något helt annat. Medan jag sminkade och fixade lite med håret, somnade söta mamma på köksstolen. Första titten i spegeln lockade fram ett skratt och sedan var hon redo för fotografering:)

"Se lite cool ut mamma" - Javisst sa hon....

En liten drömmande blick - kanske på hur det skulle ha varit att vara ung idag!

Det blev många fler bilder, men dessa bjuder jag på idag!

©Carina HedlundPostat 2013-01-13 19:19 | Permalink | Kommentarer (14) | Kommentera

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem