Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Backstage - Stefan Sundström

Backstage - inte så glamoröst som det låter:) Följde med Stefan Sundström backstage före spelningen vid Trästockfestivalen och träffade delar av hans band. Minimal loge, men Stefan tog det med ro och slog sig ned och började prata om setlistan för kvällens spelning. 90 minuters speltid, de fick fylla på med lite låtar. Ingen stress, kände rutinen, "vi gör så här".

Stefan, nästan framme vid festivalområdet på Nordanå....

"Shit, jag glömde bort parasiten och borstade tänderna"

"Min mage tål allt"

Vi börjar med "Alla ska i graven"....

Artistvärden kom in och presenterade sig....

Väl uppe på scenen fick Stefan och Johnny Dunders Elektriska Cirkus blicka ut över en stor publik....

/CarinaPostat 2011-07-26 14:11 | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera

Ett första porträtt på Stefan Sundström

Stefan Sundström spelade igår vid Trästockfestivalen och var snäll och träffade mig en stund på eftermiddagen. Efter att han fått sitt efterlängtade kaffe promenerade vi mot festivalområdet, pratade och stannade och tog några foton på vägen.... Här kommer ett första:)

Önskar alla en skön söndag!Postat 2011-07-24 15:58 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Kontraster - ung/gammal

Jag var för två veckor sedan på Nellies namngivning. Massor med foton och endast tre redigerade. Nellies mamma ska komma förbi och vi ska tillsammans välja ut lite bilder. Nu sitter jag och väljer ut foton till min, Sannas och Örjans utställning vid Trästockfestivalen som börjar nästa torsdag. Tur att Crimson är snabba, när vi inte är det:) Ville göra något annat en stund och hamnade då bland bilderna från Nellies namngivning. Ett foto har jag lagt upp tidigare bland mina barnfoton, ett somrigt och sött porträtt på Nellie. Ikväll hittade jag två bilder, en där Nellie "kramas" med sin gammelfarmor och ett där hon några sekunder hade sin hand bredvid sin gammelmormor. Gammelmormors hand får mig bara mer sugen på att leta upp lite gamla tanter att fotografera. Såg en så söt tant på stan för någon dag sedan, men rosa läppstift. Hade jag haft kameran med mig hade hon kanske blivit förevigad:)

Hoppas alla har en bra sommar! Vädret har varit fantastiskt när i Skellefteå, tycker jag. Jag har varit på två festivaler utan att frysa, hoppas att jag har samma tur till helgen på Trästockfestivalen:)

Kram....

Gammal och ung eller kanske erfaren och oerfaren:)Postat 2011-07-15 22:11 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Min söta Malin.....

Lite fotoabstinens (hur man nu kan få det när man fotograferar nästan jämt:), men övertalade i alla fall min mellandotter att följa med ut en stund. De "seriösare" bilderna har jag inte redigerat ännu, men gjorde ett litet kollage av några busiga:)
Postat 2011-07-14 13:47 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Beställ din favorit bland mina konsertbilder!

Ja, inte ni här på fotosidan som tar fantastiska konsertbilder själva, men andra som vill ha sin favoritartist på väggen, eller en present att ge bort! Eric Saade är väldigt populär bland de yngre nu...

Jag tar 100 kr för en förstoring 20x30 + 25 kr/porto. (Samma frakt/porto om du beställer flera). Bor du i Skellefteå kan vi komma överrens om vart du hämtar bilden, du kanske dyker upp på Trästockfestivalen nästa vecka. Jag, Örjan och Sanna ska ha utställning, som vanligt:)

Bland mina foton hittar du lite äldre bilder, allt från Linkin Park, Winnerbäck, Kent till nytagna av Hammerfall, Eric Saade och Robyn.... Skicka ett mail till mig - carinahedlund66@msn.com eller om du är vän med mig på facebook - skriv ett meddelande!

I sommar blir det lite mer konsertfoto, först och främst vid Trästockfestivalen och förhoppningsvis även vid Piteå Dansar och Ler.

Här hittar du mina foton: www.carina66.fotosidan.se

I publikhavet - Linkin Park 2

Nu ska jag strax iväg och se premiären av Harry Potter, ha en bra kväll!Postat 2011-07-12 22:22 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
1 2 Nästa 

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem