Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Kontraster - ung/gammal

Jag var för två veckor sedan på Nellies namngivning. Massor med foton och endast tre redigerade. Nellies mamma ska komma förbi och vi ska tillsammans välja ut lite bilder. Nu sitter jag och väljer ut foton till min, Sannas och Örjans utställning vid Trästockfestivalen som börjar nästa torsdag. Tur att Crimson är snabba, när vi inte är det:) Ville göra något annat en stund och hamnade då bland bilderna från Nellies namngivning. Ett foto har jag lagt upp tidigare bland mina barnfoton, ett somrigt och sött porträtt på Nellie. Ikväll hittade jag två bilder, en där Nellie "kramas" med sin gammelfarmor och ett där hon några sekunder hade sin hand bredvid sin gammelmormor. Gammelmormors hand får mig bara mer sugen på att leta upp lite gamla tanter att fotografera. Såg en så söt tant på stan för någon dag sedan, men rosa läppstift. Hade jag haft kameran med mig hade hon kanske blivit förevigad:)

Hoppas alla har en bra sommar! Vädret har varit fantastiskt när i Skellefteå, tycker jag. Jag har varit på två festivaler utan att frysa, hoppas att jag har samma tur till helgen på Trästockfestivalen:)

Kram....

Gammal och ung eller kanske erfaren och oerfaren:)

Inlagt 2011-07-15 22:11 | Läst 7257 ggr. | Permalink
Jättefina bilder! Och med något djupt bakom att fundera över. Måste vara fantastiskt att som riktigt gammal få uppleva sina barnbarnsbarn.
/Per



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem