Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Det är härligt med snö, eller? :)

I helgen blev det ingen fotografering i studion med "Stålmormor" (min mamma), men vi tog några foton utomhus. För visst är det härligt med snö!

Vi testar igen....

Ett, två och tre....

Det blev fler också:) Nästa bild tänkte jag skulle symbolisera att man blir trött av att leka i snön, men jag tog fotot igår när jag och mamma satt och pratade vid köksbordet. Här skulle vi se på ett litet filmklipp på min Ipad och det gav mamma en möjlighet till en liten tupplur:) Kunde inte låta bli....

Ha en fortsatt bra söndag!

©Carina HedlundPostat 2014-01-26 15:54 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

1 januari 2014 - Året började bra med Stålmormor framför kameran:)

Stålmormor - ja, ni som sett mina foton förut vet att det är min mamma. Stålmormor är det smeknamn hon fick för väldigt många år sedan av mina barn. Nu vid 79 års ålder är hon min bästa fotomodell:) Under förra året blev hon förevigad i en mängd olika skepnader, vilket man hon inte förväntar sig av någon i hennes ålder. Men, då har hon fått vara med i två fototidningar och fotoklubbarnas Årsbok också.

Idag började vi väldigt seriöst, med den folkdräkt som hon själv vävt/sytt för många år sedan. Den hade visst krympt lite i garderoben, men det löste sig:)

Dräkten är en "Byske Älvdalsdräkt" som mamma vävde/sydde för över 30 år sedan.

När vi fotograferat färdigt föreslog min äldsta dotter Sanna att "Stålmormor" skulle pröva en av hennes klänningar. Till den hade min yngsta dotter lite "passande rekvisita", eller vad vi nu ska kalla det. Mamma fick sig ett gott skratt när hon tittade sig i spegeln....

Finns många fler som kanske dyker upp vid ett annat tillfälle:) Efter en stund i studion ville Sanna fotografera lite i sitt rum, vilket jag också passade på att göra. (utan studiolampa)

Sanna testade min lilla Fuji x100s med gott resultat:)

En sista gullig bild på fina Stålmormor:) Hoppas att NI alla får ett fint år.

©Carina HedlundPostat 2014-01-01 23:06 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem