Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Konferensfotograf i helgen!

Hmm, här sitter jag när jag egentligen ska packa. Det är typiskt mig, städar jag inte bort kvitton, handväskan eller något liknande så fastnar jag vid datorn när jag egentligen borde packa. Förutom att kameran, blixten och min nyinköpta Macbook ska med, så vet jag inte riktigt vad jag ska packa. Kanske märks vad jag prioriterar.

 Idag skulle jag inhandla nya kläder för helgen, men det blev en väska till min Macbook:) Kändes som det mest viktiga, märkte på mina kollegor på arbetet att de inte riktigt höll med... Men då arbetar jag inte med foto, utan som socialsekreterare och inte så många kollegor delar mitt intresse. 

Sitter och skriver mitt första blogginlägg, ska snart försöka ta reda på hur man lägger in bilder. Tanken är förstås inte att jag ska blogga om mitt innehåll i garderoben utan om mitt fotograferande. Beställa bilder hann jag göra igår kväll, på måndag ska Skellefteå fotoklubb samlas och ställa i ordning vår utställning på Stadsbiblioteket - tema "människa".

 Nej, åter till garderoben.... Lägger in en bild som jag tog i London förra året, ett av mina första försök till "höftfotografering". Händelsen höll på att urarta till ett slagsmål, vilket engagerade många förbipasserande.....

 Postat 2009-05-14 20:19 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem