Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Önskar er ett trevligt grillväder i helgen, men....

...man kan grilla i alla väder:) Eller kan man det? Jag vet inte vad ni har för Valborgsmässoaftons planer? Här i Skellefteå verkar inte vädret bli så lysande, ev blir det regn. När barnen var mindre var det viktigt att gå ut till en majbrasa, men nu ska vi träffa goda vänner och äta gott... Och det blir nog ingen majbrasa, vi klarar oss utan:)

Men, utifrån min rubrik så bjuder jag idag på en bild på det temat. Det är en gammal bild, som faktiskt gjort mig en grill rikare. Caj P hade för två år sedan en tävling, där man skulle skicka in sin bästa grillbild. Jag skickade denna(tack vare Örjan, som sett den på min vägg och tipsade om tävlingen).... Jag har döpt den till: "Man kan grilla i alla väder".

Man kan grilla i alla väder

Ha en trevlig helg!

Carina:)

Inlagt 2011-04-29 17:22 | Läst 5300 ggr. | Permalink
Det blir sillunch med några vänner inne i Uppsala. Hinner jag så kollar jag lite på forsränningen i Fyrisån först. För att se någonting måste du vara där i god tid för det brukar bli vansinnigt mycket folk. Efter sillunchen går vi upp till slottsbacken nedanför Carolina Rediviva och kollar på mösspåtagningen. Jag själv har inte dragit på mig studentmössan på väldigt många år. Hittar jag den kanske den åker på den här gången. Sedan lyssnar vi på OD i universitetsparken. Efter det brukar jag dra runt med kameran och dokumentera vad som försiggår både här och där.

Förresten hur står det till med magen?
Svar från Carina Hedlund 2011-04-29 19:08
Med magen? Kände mig tvärt gravid:) - Vilket jag inte är! Förmodar att du tänker på våra parasiter i vattnet... Ja, det verkar bli ett långvarigt kokande av vatten. Färre blir sjuka nu, men jag har en kollega på jobbet som var sjuk nästan i två veckor. Många blir sjuka i tre dagar, men sedan återkommer det. Jag har klarat mig ganska bra, magknip men inte så mycket mer. Fungerar bra med vattenkokandet, men glömmer lätt av mig när det kommer till tandborstning. Det sitter inte i ryggmärgen när man är trött att man ska gå och hämta vatten i kylskåpet.... På jobbet blir det mycket mindre kaffe, då vi inte kan ta kaffe från våra kaffeautomater längre. Kanske skulle ta lite dokumentära bilder av vattenkokaren mm, så jag kan minnas detta senare:)

Låter som om du ska ha en riktigt trevlig dag imorgon. Det dyker kanske upp några foton så småningom:)
/Carina
Riktigt bra grillbild som sticker ut. Extra effektfullt med tjejens blöta hår och att hon skyddar maten med ett ynkligt paraply. :D

Ha en riktigt härlig valborg och 1 maj!
Svar från Carina Hedlund 2011-04-29 21:41
Tack Rei! Ja, jag gillar den. Har scannat in den, då den är från den "analoga" tiden. Ja, min analoga tid, du verkar ju vara i den nu:)

Ha en härlig helg du med:)
/Carina
Rei Trulsson 2011-04-29 23:24
Ja, jag går baklänges i utvecklingen eller kanske jag tar mig själv till rötterna av fotografin. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. :-)



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem