Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Årets första mjukglass:)

Gick med mina arbetskompisar och köpte mjukglass idag, på Ninas initiativ:) Nu var det förstås inte riktigt strålande sol, så vi skippade parken och gick in på jobbet och åt upp den. (Förutom Marianne, som satt så snällt och väntade på oss i stadsparken:)

Chokladdopping! En av mina kollegor fick hålla i min glass medan jag fotograferade, men var lite rädd för att hon skulle glömma av sig och börja äta:)

När det blir sommar ska jag köpa mjukglass i Bergsbyn, vilka har Skellefteås (eller kanske Sveriges) största mjukglassar. Jag köper alltid en STOR för att få fotografera den, men äter inte alltid upp den:)

Äntligen sommar och dags för mjukglass:)

Och en till, sen ska jag sluta frestas:)

Gott med glass!

Glass, glass i stora lass:) Önskar alla en bra kväll!

/Carina:)

Inlagt 2011-04-27 20:33 | Läst 7748 ggr. | Permalink
De i bägaren går inte av för hackor alltså! Oj, så höga de är. Sådana bägare har jag aldrig fått. Generöst och rättvisa portioner, tycker jag. :-D
Svar från Carina Hedlund 2011-04-27 21:41
Du får säga till om du kommer till Skellefteå någon gång på sommaren, så ska jag åka och köpa glass med dig:) De är inte speciellt dyra heller, allt ingår:) OCH bägaren är inte ens störst, våfflan är större:) Ska köpa en sån i sommar och försöka få ett barn att hålla den, så det syns hur stor den är:)
Rei Trulsson 2011-04-27 21:59
Mm, har inga planer att besöka Generösa-mjukglass-portionsstaden. Oh, ja, det får du göra. Jag ska minsann kräva en minst lika stor glass i min stad inom kort. Grrr.
Coola :-) glassbilder
Vad är förgängligare i denna världen än mjukglass? Bra att du förevigade mjukglassens korta levnad för oss som inte var med. Den sista blev ju riktigt läcker :-).



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem