Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Repris - Malinporträtt igen:)

Upprepar mig med några foton från igår och några nya:) Tänkte lägga in en eller ett par i portfolion(som behöver städas), men har inte bestämt mig för vilken/vilka jag gillar mest. Får en liten annan överblick här i bloggen och ibland får jag hjälp av någon annan som tycker:)

 

 

 

 

 

Jag tror jag vet vilken som är min favorit nu, men jag kanske ändrar mig. Har du någon favorit? Ska fråga Malin själv också:) Nu blev det sent igen, tiden går så fort här vid datorn....

/Carina

Inlagt 2011-04-26 23:04 | Läst 8111 ggr. | Permalink
Jattefina porträtt samtliga, gillar dock extra mycket bilden när hon blundar. Ser ut som hon tänker på nått trevligt!
Svar från Carina Hedlund 2011-04-27 21:29
Tack Per, ja hon ser ut som om hon drömmer om något:) Kanske Dublinresan som jag bokade till henne och mig idag:)

/Carina
Hej Carina. Jag gillar framförallt bild fyra och sex och om jag ska förklara varför så har det med mjukheten i skuggorna att göra, om ettan hade haft en lika mjuk skugga över Malins högra öga hade den varit favorit.
Nu är det frukostdags,
Ha det bra i ditt ändå ganska angenäma "problem" att välja bild ;-)
Johan
Svar från Carina Hedlund 2011-04-27 21:33
Tack Johan för din tolkning av mina bilder. Ser vad du menar och du har prickat mina favoriter. Min första favorit var sista bilden, vilket var den jag redigerade först. Men, älskar hennes blick på fyran och mer och mer tar sig blundbilden också:) Inte riktigt lätt av välja:)

Ja, inte direkt ett jobbigt problem. Finns värre saker... Har blivit bättre på att välja bilder i lightroom, slänger fler för jag har ständigt ganska fullt på mina hårddiskar - ingen aning om varför?:)

/Carina:)
Den när hon blundar tycker jag absolut bäst om :) jättehärlig känsla i den. den sista är också väldigt fin. Jag gillar kompositionen i den och att hennes flätor syns bra :)
Svar från Carina Hedlund 2011-04-27 21:38
Tack Victoria! Ja, blundbilden skiner, fastän hon blundar. Lyssnade på en fotograf ganska nyligt, som när han visade porträttbilder visade flera "blundbilder". Han sa att det ibland inte är så dumt, för att få människor att slappna av. De slipper se den "skräckinjagande" fotografen:) Kanske jag var lite skräckinjagande, med tanke på att jag stod på bordet:)
Näst sista bilden är min favorit i serien. Intensiv och frågande blick. Gillar kontrasterna i den bilden.
Svar från Carina Hedlund 2011-04-27 21:39
Tack Rei! Ja, det känns lite som om hon ska komma ut ur bilden och fråga något....

/Carina



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem