Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Utlottning på Trästockfestivalen

Under ganska många år nu har jag, min dotter Sanna och min kompis Örjan haft fotoutställning under Trästockfestivalen. I år går det inte, då lokalen vi brukar använda är ombyggd. Lite tråkigt, då utställningen brukar vara en trevlig samlingsplats, där man träffar en massa folk. Vår tävling om bästa bild brukar vara populär, där vi lottat ut ett flertal bilder. Och den interna tävlingen mellan mig, Sanna och Örjan - Tyvärr tog den slut nu, men det kanske Örjan och Sanna tycker är lika bra då jag vunnit alla tre åren vi tävlat - Förlåt:)

I år skänker jag istället två inramade foton till Trästockfestivalen som de får lotta ut. Det ena fotot tog jag 2006, på Mikael Wiehe efter konserten. Han såg mig först inte, men när han såg mig sträckte han ut armarna och såg väldigt nöjd ut. Jag hade tyvärr fel objektiv på kameran, så det blev inga armar - dock en närbild. Ett par år senare när Mikael var på Trästockfestivalen igen, fick han fotot av mig - en förstoring 20x30. Hans första reaktion när han såg fotot var: "Herregud vad jag är vacker" Och ytterligare ett par år senare hamnade fotot på baksidan av Mikaels bok: "Aldrig bli som ni - Sånger och synviklar"

Livet är härligt

Den andra bilden är en favorithoppbild, som jag tog 2011 av Pain of Salvation. Minns när jag stod första gången i fotodiket på Trästockfestivalen och försökte fånga hoppbilder med Khoma, vilket inte alls gick. Hoppbilderna blev bara suddiga. Har lärt mig lite mer sedan dess:) Fotot på Pain of Salvation har jag fått bra placeringar med i fototävlingar och den har varit publicerad i fototidningarna Kamera & Bild och Foto. Vi får väl se om årets Trästockfestival bjuder på några bra foton. Kommer att vara där och fotografera, även om det inte blir någon utställning.

Pain of Salvation

/Carina

Har ni vägarna förbi Trästock och är sugna på att vinna något av mina foton, rösta på Trästockfestivalens facebooksida:

https://www.facebook.com/trastockfestivalen?fref=ts

Inlagt 2013-07-12 13:03 | Läst 6468 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem