Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Stålmormor på promenad i skogen

Ni är säkert många som sett mina foton på min lilla mamma, Stålmormor som hon för länge sedan döptes till av mina barn. Hon har vid 80-års ålder varit både punkare, raggare, Snövit, häxa och många fler skepnader. Roligast tycker hon att det var när hon fick fotograferas med ormarna Sladd och Turbo. Hon var på besök igår och då blev det en tur ut i skogen, istället för studiofoto. Denna gång med en klänning som dottern Sanna köpt på en utförsäljning av teaterkläder. När vi tittade närmare i klänningen såg vi att den var märkt med "Gunilla Poppe".  Skulle vara kul att veta till vad den använts till.

Här kommer i alla fall en samling bilder av "Stålmormor på promenad i skogen".

Tack snälla mamma som hänger med varje gång:)

©Carina Hedlund

Inlagt 2015-07-15 11:02 | Läst 7374 ggr. | Permalink
Fina bilder på en elegant dam.
Svar från Carina Hedlund 2015-07-16 12:10
Tack Mary-Anne:) Vi hade roligt när vi fotograferade. När jag försökte knäppa alla knappar bak i halsen kände sig mamma inte elegant, utan strypt. Mamma är smal, men klänningen var jättetight. Man ska nog ha korsett inuti....
Väldigt fina bilder på din gamla mamma! Hon är ju rena rama 'modellen'!
Hälsn!
Svar från Carina Hedlund 2015-07-16 12:11
Tack Jan:) Ja, mamma har sagt att det känns som hon blivit fotomodell på gamla dar. Och kändis, då folk känner igen henne då hon handlar mat här i Skellefteå:)
Så läckert att ni gick ut i skogen, bilderna blev mycket bra och din mamma passade utmärkt som modell i den klänningen. De svartvita bilderna är toppenfina även om det var kul att få se klänningen i färg.
Hälsningar Lena
Svar från Carina Hedlund 2015-07-16 12:12
Ja, de svartvita blir med tidlösa, men ville även ha med hur klänningen såg ut i färg:) Kul att variera våra studiobilder med utomhusbilder. Tog lite bilder i en annan skog i somras med mamma. I höst hoppas jag vi kan vara ute i höstfärgerna och fotografera....
Underbara bilder, den kvinnan har ett unikt utseende.
Tänk vad underbart om man är så cool i den åldern.

//Johanna O
Svar från Carina Hedlund 2015-07-16 12:13
Tack Johanna! Önskar att mina barn får med mig på galenskap när jag blir äldre också:)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem