Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Måste börja använda bloggen igen:)

Åh, nu var det länge sedan jag gjorde något inlägg här. Har varit flitigare på Instagram, men saknar att lägga upp saker här och kanske berätta en historia:) Jag har bl a varit till Irland, fotograferat bröllop, festival mm sedan jag bloggade sist. 

Historia - blir ingen rolig sådan idag men istället några spontana bilder på min mamma från igår. Hon kom förbi en stund på kvällen och vi tog några bilder ute i regnet. Hon fick låna ett lite barnsligt paraply som jag hittade i garaget. Garaget ja, det borde jag städa. Där finns bl a alla mina Stålmormorkläder och en massa annat "bra att ha"...

Mamma, snart måste vi ta lite nya Stålmormorbilder. Det var ett tag sedan sist....

"Vad är det för något på paraplyet?" 

"Det är en fjäril, den kanske flyger iväg med dig..."

"Flyg då"

"Mamma, det kanske är en farlig fjäril"

Ha, nä ni får inte se några bilder på en flygande Stålmormor, inte idag i alla fall. Men, det blev visst en liten historia:)

Ska bättra mig och blogga lite mera framöver. Ni som använder fotosidans blogg ofta, kan man göra blogginlägg från mobilen? Jag har inte testat, men chansen är större att jag bloggar fotar då när jag är ute och reser. Nästa vecka ska jag bl a åka på Lunds visfestival:)

Vi ses!

Carina

Inlagt 2017-07-19 18:33 | Läst 8160 ggr. | Permalink
Kul att se att stålmormor fortafarande är med som modell. Ser gärna mer bilder i framtiden. Beträffande blogga genom mobilen har jag inte en aning om det går.
Hälsningar Lena
Svar från Carina Hedlund 2017-07-19 21:10
Tack:) Har varit in och kikat på mobilen och det ska nog gå bra. Kanske inte blir jättelånga inlägg, men ska fixa något från visfestivalen nästa vecka:) Jag använder wifi-funktionen på min kamera mycket, så det blir mycket snabbredigeringar på mobilen. Har mest använt det för att lägga upp bilder på Instagram, men ska testa "mobilblogga" nästa vecka:)
Ja, det var längesen.. Din mamma verkar lika 'grym' som vanligt! :-)
Hälsn!
Svar från Carina Hedlund 2017-07-19 21:27
Tack Jan:) Lovar dyka upp oftare...
Din mamma är en underbar modell, fina bilder på henne!

Ha det gott! /Thomas
Svar från Carina Hedlund 2017-07-20 19:17
Tack:) Hon är väl dokumenterad, både som sig själv och som allt möjligt annat. Får se om det blir några fler "Stålmormor" framöver....
Välkommen åter. Jag har också tänkt återuppstå här :-)
Svar från Carina Hedlund 2017-07-20 19:17
Ja, inte så dumt med återuppståndelse. Vill ha kvar min blogg här, så det är väl bäst jag använder den också. Och det är trevligt att läsa andras...



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem