Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Vad hände - jag har visst glömt bort min blogg?

Jag delar lite då och då upplevelser från min blogg, men blev lite chockad nu när jag tittade efter och ser att det är snart 1,5 år sedan jag la upp något nytt. Det måste det bli ändring på. Förr gjorde jag ofta ett "året som gått-inlägg", får fundera på det. Just nu vet jag knappt vad jag gjort detta år. Total brist på resor, eller i alla fall nästan. I slutet på januari/början av feb var jag i London med två av mina döttrar. Men i övrigt saknas det resor till framförallt "mitt Irland". Hoppas på ett bättre nästa år, men trots vaccin tror jag inte allt kommer att vara "frid och fröjd". 

Just det, bild... Jag lovar att bättra mig när det gäller att uppdatera bloggen, kan inte bli sämre i alla fall. Dagens bild är på min fina mamma/Stålmormor. För några år sedan gjorde jag en bok, Stålmormor med en massa galna bilder på min mamma i olika skepnader. För visst kan man leka även när man är gammal? Denna är färsk och jag och mamma leker fortfarande, trots att hon i höst fyllt 86 år. 

Stålmormor

Jag lovar att återkomma. Jag får väl se om någon fortfarande hittar till min blogg efter så här lång tid... 

/Carina 

Inlagt 2020-12-30 11:25 | Läst 301 ggr. | Permalink
När jag ser din bild inser jag att jag gärna skulle träffa denna person. Det blir då till ett kvitto på ett bra porträtt.
Svar från Carina Hedlund 2020-12-30 13:20
Tack - även när mamma och jag ”busar” hoppas jag alltid att ”Stålmormor”/mamma lyser igenom och att hon inte bara ses som en modell:) Mamma har gula fläcken och ser väldigt dåligt numera, men det fungerar bra i studion. Ibland beskriver jag händelser och mamma agerar utifrån det och hennes ögon ”blir seende”...
/Carina
Har inte glömt dig, välkommen tillbaka!
- hawk
Trevligt att du är tillbaka. Vem kan glömma stålmormor. Har tittat igenom alla dina bilder under dagen och hittat många väldigt bra bilder. Fastnar kanske mest för alla svartvita på din barn. Fina avslappnade bilder/tjejer. Men måste understryka att du bemästrar alla typer av bilder.
Sten
Jättefint porträtt.
Jag skulle gärna se den i lite större format på skärmen.

MVH Janne(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem