Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Har varit på 9-årskalas och hittade en blivande fotograf:)

Tog en paus från allt funderande kring enskild firma och hemsida och gick på 9-årskalas hos min brorsdotter Frida. Ja, egentligen fyller hon inte år förrän på julafton, men vi brukar alltid ha kalas en tid innan. Viktigt vid paketinslagning är att inte glömma av sig och ta julpapper, i år blev det disneyprinsessor:)

Tvillingbror Peter bjöd både på middag och tårta, tänk att han äntligen har blivit lika gammal som mig. Eller, det har han varit sedan han fick barn... När han och jag skulle fylla 30 år tyckte mina barn som var 8, 6 och 4 år gamla, att det var konstigt att Peter också skulle fylla 30 - eftersom han "var som så mycket yngre än mig". Förklaring kom - "han kan ju fara vart han vill när han vill, sa min funderande 6-åring... Ja, det är väl lite skillnad att ha tre barn och inga alls:) Men, nu är han tvåbarnsfar och egenligen är han väl "äldre" än mig nu, jag har mer tonårstider i min dygnsrytm.

Jag hittade en blivande fotograf ikväll. Brorsans yngre flicka, 4,5 år gammal sa efter att jag tagit några foton på henne, att "nu är det min tur"... Hon orkade knappt hålla i min systemkamera, jag fick huka mig för att komma med på bild! Hon blev väldigt stolt när hon upptäckte att hon var lika duktig som faster Carina:) (Se foton nedan, har beskurit det från originalfotot)

Nej, dags att sova! En ny arbetsvecka är här igen....

                                                              Frida med ett av sina paket

                                                                 Självklart bjöds det även på tårta!

                                 Lilla busiga Lovisa som blev sugen på att fotografera precis som faster Carina

Fyraåriga Lovisa foto av mig, syns kanske att jag inte är riktigt bekväm framför kameran. Jag var mest beredd på att ta emot kameran då hon skulle tappa den (tung med blixt monterad ovanpå), men sedan blev jag nog mest förvånad över att hon hittade avtryckaren:)

Inlagt 2009-12-13 23:47 | Läst 3254 ggr. | Permalink
Fina kalasbilder! Kul att fyraåringen gillade att fotografera. Imponerad över att hon komponera, fokusera och höll kameran still, med tanke på att den är rätt tung för henne. Lovande för framtiden. Och vem hon kommer att ha som mentor och förebild, det råder det ingen tvekan om. :) Mvh, Rei
Svar från Carina Hedlund 2009-12-14 21:44
Ja, hon hade roligt:) Fotot på mig har jag beskurit lite, men hon fick med det hon ville fotografera på de flesta fotona. Fast modellerna fick vara lite hjälpsamma o böja sig ned till lagom höjd:)
Hehe, vad urgulligt att hon är tre äpplen hög och motiven fick huka sig ner. Väldigt generöst gjort. Det är ju så omvänt för de flesta. Att fotografen går ner på barns höjd när man fotograferar dem. Så det är ju same, same but different! :-)

God Julmust & Gott nytt årgångsvin!
Svar från Carina Hedlund 2009-12-14 22:11
Inte bara generöst, man har väl lite självbevarelsedrift och ville gärna inte bli deprimerad innan all julmat. Hade hon fått fotografera mig underifrån så hade jag sett ut som om jag vägt 15 kg extra och fått leva på vatten och bröd hela julen:)

God jul på dig med:)

Carina



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem