Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Blir det en vit jul?

En vit jul - det är nog långt ifrån alla i vårt avlånga land som får uppleva det. Här i Skellefteå brukar vi vara bortskämda, men nuförtiden kan man aldrig vara säker. Vi har haft det snöfattigt, trots att vi redan i slutet på oktober fick vår första snö. Var arg på mig själv när jag en morgon sprang i sista minuten till bussen och möts av ett fantastiskt vackert vinterlandskap. Träden var alldeles vita, det gnistrade och var fantastiskt vackert.... Det fanns inte nog med tid att vända om och hämta kameraväskan, vilket jag grämde mig hela dagen. Inte ska ni tro att det var lika vackert dagen efter... Jag fotograferar mest människor, men ibland kan jag verkligen se de riktigt vackra motiven framför mig och bli riktigt sugen på att gå på en promenad med min kamera. I jul kommer min äldsta dotter hem, hon lika "fotonördig" som sin mor. Förhoppningsvis ska vi ut och fota tillsammans, det brukar alltid vara trevligt. Idag har det faktiskt fallit lite snö, som vi förhoppningsvis får behålla. Bjuder på lite vinterbilder som jag tagit tidigare, för er som ännu inte fått någon snö:)

Mvh/Carina

 

Den första snön

Den första snön i höst, som kom den 24 oktober!

Övergiven

En ganska vanlig bild i Skellefteå under vintern....

Januarikväll

En vacker vinterkväll:)

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2009-12-15 22:46 | Läst 3404 ggr. | Permalink
Svar från Carina Hedlund 2009-12-15 23:17
Tack, det ser lovande ut:) Hur blir det hos dig då?
Det ser bra ut även här, men inte lika mycket snö som hos dig förstås. Man får vara nöjd med det lilla. Det var längesedan vi hade snö på julafton här. Snön brukar inte komma för att stanna förrän i januari.
haha ja jag hoppas verkligen inte att det blir en vit jul då jag har snöjouren på julafton... då blir det till att äta en prinskorv i traktorn och ploga för glatta livet i stället för julmys med barnen :-)
Svar från Carina Hedlund 2009-12-16 16:20
Då önskar vi lite lagom med snö före jul och inget snöfall på julafton, så du måste sitta i traktorn:)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem