Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

20 grader kallt - När jag önskade en vit jul så glömde jag precisera utetemperaturen!

20 grader kallt, ja det var nog kallare imorse när jag klev ut genom dörren och skulle gå till bussen. Använde täckbyxor, kände mig verkligen vuxen då jag stod bredvid tonåringarna som huttrade vid hållplatsen. I vanliga fall är jag precis som de, jag använder inte långkalsonger, mössa och är dålig på att komma ihåg mina vantar. Men, när det är 20 grader kallt eller kallare, då brukar en liten klok hjärncell trilla in:)

En vecka kvar till julafton. Längtar efter ledigheten och på lördag kommer min Sanna hem... (www.sanna.fotosidan.se)   Hon flyttade i augusti hemifrån för att börja läsa till journalist vid Mittuniversitetet i Sundsvall och det tog lite tid att vänja sig vid att hon inte var hemma. Men, det är inte helt tomt hemma då både Malin och Ida bor kvar i boet:) O jag och Sanna har träffats ganska ofta under hösten, hon har varit hem två gånger och jag har besökt henne minst 3 ggr. Senast passade jag på att se Winnerbäcks konsert en gång till...

Traditioner - även om barnen är stora nu, ja Ida är 16 år och är ju på papperet fortfarande "barn" så vill ingen av dem ändra våra traditioner. Den halvgalna tomten kommer hem till oss även denna jul. Jo, han är halvgalen - hoppar, retas, kramas, stjäl julgransbollar mm. Något nytt bus blir det varje år och t o m barnens morfar börjar skratta till slut... Nej, nu var jag lite dum men han är inte lika lättflirtad som vi andra:)

 

Mamma, jag är trött!

En av mina favoritbilder på Sanna från när hon var liten. Det var innan vi visste att hon har en muskelsjukdom och hon satte sig ned och vilade och sa: "Mamma, jag är tjött".... Men, vi förstod ingenting - det tog några år.... I februari blir Sanna 21 år gammal.

Sannas nya lugg

Ett lite nyare foto på Sanna:)

Jultomten

Om någon undrar hur vår tomte ser ut - fram till dess att han öppnar munnen kan man tro att han är ganska klok:)

Inlagt 2009-12-17 23:05 | Läst 2756 ggr. | Permalink
Svinkallt ute men dina fina bilder värmer...
Svar från Carina Hedlund 2009-12-18 09:04
Tack:) Ja, det är ingen värme direkt... Men, desto mysigare blir det att komma in i värmen, tända ljus och mysa lite så här några dagar innan jul.... (Om man nu inte stressar hela tiden, då blir det inget mys!)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem