Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Hjälp - foton till en konferensinbjudan....

Tyck gärna till, vilka ska jag skicka som förslag? Fotona föreställer mina döttrar och de har varit snälla o godkänt att jag får använda dem:) Konferensen handlar om muskelsjukdomar (hos barn och unga) och arrangeras av ett handikappförbund och de vill köpa en bild eller några av mig, men fick frågan nyss och de vill gärna ha någon före jul:) Det är en sak att hinna fotografera en bild på "beställning" än att försöka hitta något passande i "arkivet"....

Kanske inte det som söks, ska nog vara färggrannare och gladare....

Tyck gärna till av detta lilla urval som jag hittade....

Inlagt 2009-12-22 00:10 | Läst 3218 ggr. | Permalink
Tja, jag tror ju, som alltid att en positiv bild är att föredra. Djur och människor i samspel är alltid fint.

Och så gillar jag bild nummer tre, även om den fotografiskt kanske inte är den bästa, men mig säger bilden gränslös vänskap, och motsatsen till institutiionalisering av handikappade. Vilket även studentbilderna i viss mån gör.

Svårt val, men lycka till.
Svar från Carina Hedlund 2009-12-22 00:51
Ja, det ska absolut vara en positiv bild. Jag har varit engagerad i RBU, rörelsehindrade barn och ungdomar i många år och en sak som är viktigt är att de positiva exemplen kommer fram. Min äldsta dotter Sanna (studentbilden) har börjat läsa till journalist i Sundsvall och hon får lite då och då jobba på att förändra fördomar:) Hon finns förresten också här på fotosidan:)

http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=84533
"Fördomar" var begreppet jag sökte men inte kom på. (Vad svårt det kan vara när man egentligen vet vad man menar men inte lyckas uttrycka det i ord.) Och när jag kommit på ordet, tycker jag mer och mer att studentbilderna är de rätta. Kanske den andra, för där ser man människan.

Ska besöka din dotters sida också.
Jag gillar bild nummer tre. Känns så typiskt ungdomar. Men även studentbilderna är bra och känns väldigt positiva.
Svar från Carina Hedlund 2009-12-22 19:25
Tack för din kommentar! Jo, bild nr 3 är typiskt ungdomar, håller med. Önskar att jag varit med och haft kameran när Sanna en skolavslutningskväll tog en kompis i knät i sin permobil och så köpte de hamburgare på Drive in... (Bland alla bilar, skulle ha kunnat bli en kul bild)....

/Carina



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem