Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Ja! Jag gillar de nya funktionerna i fotosidans portfolio!

Hänger nog inte med, det har nog funnits information om att portfolio-inställningarna skulle förbättras... Glad blev jag i alla fall när jag upptäckte det tidigare idag. Nu måste jag ta tag i att städa min bilder här på fotosidan och i portfolion, så den blir som jag vill ha den:) Har precis städat lite i barnalbumet, har fler jag vill lägga in så jag kanske måste plocka bort några fler i alla fall:)

Bara av att bläddra bland barnfotona fick mig verkligen att längta efter sommaren. Här i Skellefteå är det idag ca 25 grader kallt, så det är skönast att "uggla" inomhus:)

Glädje

Titta vad jag kan!

Barndom - en svunnen tid

Sanna när hon var liten.... Snart fyller hon 21 år!

Inlagt 2009-12-30 14:11 | Läst 5641 ggr. | Permalink
Känslan förstärker minnet av personer som man fångat på bild, tidigare i deras liv. Tiden går fort när man tänker tillbaka.

Ja, uppdaterade portfolion är super! Vilket lyft. Och himla smidigt att man kan nå både blogg och gästbok via sin FS-webbadress. Nu behöver jag bara marknadsföra en webbadress istället för två.

Må väl!
Svar från Carina Hedlund 2009-12-30 19:40
Ja, tänk att tiden ibland kryper fram, minut för minut när man har tråkigt. Och vips, har det gått ett år eller mer....

Ja, det känns som ett stort lyft. Portfolion blir snyggare och nu när jag äntligen har tagit mig för att börja blogga så är det bra att "det hänger ihop"... Måste bara ta bort lite bilder, har för många!
Ja, mitt mål är att hålla mig till 10 st av mina främsta bilder inom varje motivkategori som jag valt att exponera för allmänheten. Och sedan förbättra dem efterhand som man får in godbitar på minneskortet. :-)
Svar från Carina Hedlund 2009-12-30 21:09
Blir svårt att välja ut bara 10... Jag har några gamla bilder, som jag bara har här efter en datorkrasch/åska. Har lite svårt att ta bort dem, bara därför... Men, det minskar lite smått i alla fall så att jag kan lägga in nya!
Ja, har man inte kopior på bilderna så kan det vara svårt att hålla sig till tio. Speciellt som i ditt fall då du bara har dem här. Men du sätter ju själv antalet du vill ha din portfolio. Jag har tio som mitt riktmärke och de kommer ju att ändras med tiden. Det är för att visa min främsta fotografering.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem