Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Snart dags för Stadsfest i Skellefteå:)

Ja, jag kanske inte ska börja älta hur dålig jag är på att blogga, det är en faktum vid det här laget:) Men, jag ska göra en uppryckning denna sommar!

Det råder redan festivalstämning i "staaan", vilket började med drakbåtsrodden för några dagar sedan. Jag sminkade och fotograferade mina kollegor vid socialkontorets öppenvård KLARA, som kvällen till ära var drakar....

Hela gänget, med en liten minidrake som hjälpte till....

inte snabbast när det gällde att paddla....

Men, "Best in Show" blev de (vilket var kul för mig som sminkat:)

Och snyggast var de, vilket Eva är ett levande bevis på....

Och snart är det alltså dags för Stadsfest. Varje år diskuteras artisterna, bra eller dåligt? Eller att det är för dyrt, när man egentligen bara vill dricka öl!! Jag hör inte till den skaran, utan ser fram emot att få stå i fotodiket både när bl a The Ark, Europe och Teddybears spelar.... Omdiskuterad är som vanligt E-type, ramaskri när han bokas (igen), men publiken kommer att var där, det är jag säker på!

Hett med E-type

E-type, Stadsfesten 2007

Vi får se hur mycket pyroteknik det blir denna gång. Förra gången var det lite spännande att stå i fotodiket. Vi fick inte gå nära scenen, men samtidigt var det svårt att backa då vakterna fick lyfta över flera personer. Bland annat en liten pojke som inte var glad alls. Hans pappa hävdade att sonen ville stå längst fram, i mitten. Jag hade redan innan försökt övertala honom att ställa sig på sidan, för att det skulle bli för mycket tryck. Men, han var stark sa han... Redan i första låten fick vakterna lyfta över den lille, då pappan släppte taget för att trycka bort några ungdomar. Hoppas han lärde sig något:) Själv stannade jag och min dotter inte kvar i fotodiket alla tre låtarna vi fick vara där. Det kändes inte så säkert, så vi klev snällt ut efter knappt två låtar. Men, lite foton blev de i alla fall! Nya bilder på E-type hittar du här om en vecka ungefär!

Vilka artister ska du se?

Vi syns i vimlet!

Carina

Inlagt 2010-07-04 20:42 | Läst 6449 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem