Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Dags för sista kvällen på Stadsfesten för detta år!

Fjärde kvällen, kanske inte alla som väljer att gå fyra kvällar. Och kanske inte alla som orkar? Skulle jag ha ägnat fyra kvällar i öltälten, då skulle nog inte jag heller ha orkat. Nu är jag trött på ett annat sätt. Kan faktiskt känna att jag har lite träningsvärk i höger arm av allt fotograferande! Det har varit mycket musik på Stadsfesten, jag har inte hunnit lyssna på allt. Otacksamt för vissa, som spelat tidigt på kvällen till nästan ingen publik. Men, Dennis Lyxén i Invasionen körde ändå för fullt. Han sa att de spelar för att det är kul och även om det bara är 40 personer så ska de få allt:)

Invasionen

Invasionen

Samtidigt spelade Amanda Jenssen, som drog en stor publik. Mycket publikfrieri, särskilt med Jörnsborna:) Att Amanda inte visste hur Jörn stavades kan vi förlåta:)

Sist ut på stora scenen och mest publik drog som väntat Europe. Jag missade dem när de var här för två år sedan, men nu var jag på plats i fotodiket. Många är svåra att fotografera i fotodiket, då scenen i mitt tycke var lite för hög. Men Joey Tempest flörtar en hel del med både publik och fotografer, så det är svårt att inte få något man är nöjd med:)

Europe

Ja, flörta kanske det här inte ser ut som. Har sett foton med samma posé från Sundsvalls gatufest, så det verkar höra till reportoaren....

Sist ut på kvällen vid den mindre scenen kunde vi se/höra April Divine... Publiken var inte stor, tycker att även de förtjänade en större publik. Lite svåra att fotografera dock, de stod ju inte stilla:)

April Divine

Skelleftekillen Johnny i April Divine

April Divine

Snyggaste frisyren?

Ikväll blir det bl a The Ark och E-type! Färgstarka personer, så jag ska försöka att inte göra alla foton svartvita:)

Vi ses i vimlet!

Carina

Inlagt 2010-07-10 16:29 | Läst 6533 ggr. | Permalink
Gillar den översta bilden :) Riktigt snygg.

/Christoffer.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem