Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Datorn fylld med nya konsertbilder:)

Efter fyra dagars Stadsfest och massor med musik att fotografera känner jag mig lite trött... Men, inte så trött som jag tycker att jag borde vara. Gick och la mig halv sju i morse efter en trevlig efterfest.

Har en massa tankar om dessa dagar, blir en längre blogginlägg om det senare. Nu känns det som om sängen ropar på mig:) Ville bara dela med mig av min favoritbild på Ola Salo. Den tog jag från publiken, inte i fotodiket!

Ola Salo

En stämningsfull bild, tycker jag!

En annan kul sak som jag upptäckte ikväll, var att jag blivit trea i årets rockfoto. För två år sedan blev jag tvåa, förra året blev min kompis Örjan trea och nu fick jag en tredje plats:) Priset brukar vara en Hultsfredbiljett, undrar hur det blir nu? Grattis till Viktor som tog både första och andra priset!

Totalt Jävla Mörker

Fler bilder och blogginlägg dyker upp under veckan!

Carina

 

 

 

 

Inlagt 2010-07-11 21:40 | Läst 6927 ggr. | Permalink
Men shit vilka bilder. Grattis!
Japp! Jättebra ... :o)
Tack, och grattis själv!

Jag undrar också. Hoppas vi får cash! Haha.
Wow, vilken dramatisk och lite mystisk, den första bilden är. Och vilken fart och inlevelse det är i den andra bilden. Jag har inte titta på så många konsertbilder, men om det är såhär konsertbilder ser ut, så vill jag gärna se fler. :-)
Svar från Carina Hedlund 2010-07-12 13:44
Tack Rei:) Gillar blandningen på lite fart och fläkt och stämningsfulla bilder. Vi pratade ju tidigare om fotopass... Bilden på Ola Salo tog jag från publiken, inte i fotodiket. Scenen var i högsta laget tycker jag, vilket gör att det ibland blir svårt att fotografera. Artister som Joey Tempest går väldigt bra att fotografera från en hög scen, för han böjde sig ned mot fotograferna, halvlåg osv vilket gjorde det nästan för lätt:)
Mm, man kan få in bra bilder även utanför fotodiket, som du nämner. Det lilla jag fotograferat konserter, så har det varit på just Malmöfestivalen och ett ypperligt tillfälle fick jag första sommaren, mitt första fotoår. Då passade jag på att plåta E-type, Ola, Amy Diamond, Patrik Isaksson mfl, på Rix FM festivalen, då de var på Malmöfestivalen. Fick in några bra konsertbilder och hade lite tur med placering. Jag ska såhär i tredje fotoåret göra ett nytt försök på årets upplaga av Malmöfestivalen och plåta lite konserter. Är ju två år klokare och har bättre grejor. :-)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem