Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Åker till Stockholm imorgon!

En hostig mor och dotter, alltså jag och Sanna åker till Stockholm tidigt imorgon bitti... 06.25 går planet! Hem åker vi på måndag kväll! Det har varit så fullt upp på sista tiden, samtidigt som ingen varit riktigt pigg och frisk, så vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra. Jo, på söndag blir det Winnerbäck, Laleh m fl.

Vi såg nyss Winnerbäck på Piteå Dansar och Ler, men det tycker Sanna inte spelar någon roll:) När vi var på Hultsfredfestivalen förra sommaren såg vi honom fyra dagar i rad... Själv tycker jag att det är trevligt att han har flera "förband" på sin turne, så jag även får se något nytt! Laleh har jag inte sett/hört på länge, det blir trevligt. Vi har inget fotopass, men kameran hänger med.

Ett annat nöje som vi har planerat är att vi ska gå på Fotografiska och titta på utställningarna där. Jag hade gärna gått på DN-galan, men den var slutsåld. I Kungsträdgården är det på fredagen "förfest" inför Soniphere, med bl a Bullet och Crashdiet. De såg vi dock på Trästockfestivalen för inte så länge sedan. På lördag är det Soniphere, med både Iggy Pop, Iron Maiden mm.

Iggy

Det skulle vara jättekul att se Iggy Pop igen, men ska jag var ärlig så vill jag göra något annat än att gå på konsert. Sedan spelar det väl in att de har förbud mot systemkamera, när man inte har något fotopass... Jag skulle få abstinens! Så, det blir ingen Iggy denna gång:)

Har lite andra planer, vi får se vad det blir! Mest ska vi ha det trevligt, innan Sanna flyttar ned till Sundsvall igen och börjar andra året på journalistutbildningen.

Skriv gärna en kommentar om ni har något "Stockholmstips", stort eller litet spelar ingen roll:) Önskar er alla en trevlig helg!

En sista bild i detta blogginlägg - Ape Rape Escape

kram

Carina

Inlagt 2010-08-05 10:46 | Läst 10813 ggr. | Permalink
Vernissage fotoutställningen Exposures
lördag · 12:00 - 18:00
Galleri Ciresia på Söder
Mariatorget 1C

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=112476872119806&index=1
Svar från Carina Hedlund 2010-08-05 19:38
Tack för tipset! Hade läst lite om det innan, skulle vara kul. Vet du om det är trappor in eller om det är tillgängligt för rullstol? Annars blir det svårt för mig och Sanna att ta oss in....

Mvh

Carina
Jag har för mig att det är ett eller två steg in från gatan
Jag har varit där en gång. stegen kan vara ca 20 cm höga
Svar från Carina Hedlund 2010-08-05 22:10
Tack! Vi får se om vi hinner, eller främst om vi hittar:) Snart packat klart, dags att sova. Planet går 06.25...

Mvh

Carina



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem