Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Fotografiska, vernissage och musik - en händelserik helg i Stockholm

Måndagkväll kom jag och Sanna hem efter några trevliga dagar i Stockholm. Vanligtvis när vi åker till Stockholm blir det mycket shopping, men denna gång dominerade "fotoinspirationen". Redan på hotellet, Scandic Malmen möttes vi av en fotoutställning, "En hyllning till Punken". 

Fredagkvällen var vi och såg "Life Of Bellman" i Ulriksdals slottspark. Önskar att vi åkt dit några timmar tidigare med kameran! Det får bli en annan gång...

Lördag var det dags för vernissage, Bella Picturas "Exposures" http://www.bellapictura.se/aktuellt.html. Det var inspirerande och trevligt att träffa flera duktiga kvinnliga fotografer! Det var en fin lokal och tjejernas vackra hängning av bilderna gjorde att det kändes väldigt "proffsigt".... Behöver jag skriva och säga att jag gärna skulle ha velat vara med:)

Mer inspirerande foton såg vi på måndagen när vi besökte Fotografiska, första gången men definitivt inte den sista! Jag och Sanna hade kunnat ägna två dagar där! Vi skrattade och sa att det var tur att inte resten av familjen var med, de hade nog börjat sucka åt oss ganska snart....

Ett foto från gamla stan, där ALLA med kamera stannade och fotograferade:)

Söndagkväll var vi och såg Winnerbäck m fl i Långholmsparken. När vi tidigare planerade Stockholmsresan valde vi mellan lördag och söndag, tack och lov valde vi söndag. Lördag var det skyfall, men söndagen bjöd på en varm och härlig kväll. Området var lerigt, men det gick bra ändå. Vi såg till att undvika att köra fast med Sannas rullstol! Vi hade inget fotopass denna gång, men självklart var kameran med och lite bilder blev det i alla fall. Höjdpunkten för mig var när Stefan Sundström klev upp på scenen med Dundertåget tillsammans med Fjodor. Fler bilder dyker upp så småningom:

Love Antell

Dundertåget

Fjodor och Stefan med Dundertåget

Stefan Sundström

Sophie Zelmani

Laleh :)

Lars Winnerbäck

och en sista bild...

Någons kärleksförklaring till Lasse, kanske?

På återseende:)

Carina

 

Inlagt 2010-08-12 00:28 | Läst 11989 ggr. | Permalink
Så roligt att träffa dig och din dotter!

Hoppas att du funderar på tankarna både jag och flera ur Bella hade... så hänger du kanske med på väggen nästa gång? :-)
Svar från Carina Hedlund 2010-08-12 00:35
:) Ja, jag funderar! Har kikat på er hemsida och läst hur man ansöker! Det svåra blir väl att välja 5 bilder....
Fina bilder från Långholmen. Speciellt de på Laleh och Winnerbäck.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem