Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Väljer foton, till tävling och ansökan till Bella Pictura....

Hur många bilder har jag inte på min dator? Massor! Men när det är dags att välja till fototävlingar och annat då blir det svårt! Minnet är kort, jag minns det jag fotograferade senast:) Till DIFO (distriktsfototävling) ska det även vara kollektioner, har en idé till den svartvita i alla fall.

Desto svårare tycker jag det är att välja 5 bilder som speglar mig som fotograf! Vad de ska föreställa vet jag ungefär, men inte vilka. Jag vill ha med minst ett porträtt, en barnfoto, någon konsertbild... Åker till Sanna på måndag förmiddag och tänker vara klar med min bildfunderingar innan dess:) Någon som har något förslag, har DU någon favoritbild bland mina foton här?

Jag vill ha sol

Söker vidare och önskar alla en skön helg!

Carina

Inlagt 2010-08-21 14:46 | Läst 5621 ggr. | Permalink
jag har gått igenom dina bilder och hittade 2 som blev favoriter!!:
Flickan med flätor - ett säreget porträtt jag inte kan sätta fingret på varför jag tyckte om men den bara högg till i magen hos mig, den avvikande bloicken som tittar lite neråt.. det lite oskyldiga utseedet som samtidigt snuddar vid gothiskt.. Ja jag gillar den skarpt!
och Linn.. ett första försök till studiofoto stod det väl? men tycker inte alls det syntes.. jag gillade den blå schalen som för mig såg ut som ett akvarellstreck över hennes ansikte, detta vackra just ansikte. 2 favvisar blev det för en exmedlem i Bella Pictura;-)
Önskar dig lycka till med ansökningen o håller tummarna för att det går bra.-)
Mvh Anna
Svar från Carina Hedlund 2010-08-21 22:01
Tack Anna!
Såg din kommentar alldeles nyss, direkt efter att jag skickat iväg min ansökan och mina bilder. Men, jag lyckades i alla fall pricka av en av dina favoriter. Flickan med flätorna, den valde jag ut.... Jag vet inte så jättemycket om Bella Pictura, har läst om dem här och träffade dem på deras vernissage när jag var i Stockholm för 2 veckor sedan. Vi får väl se hur det går...

Carina



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem