Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Mina mest visade bilder....

Jag vet, jag har lite för mycket foton här på fotosidan. Med ett tak på 800 bilder för guldmedlemmar är det dags för mig att börja städa:) Jag kommer inte att sluta fotografera och vill självklart lägga upp nya foton. Kikade lite på funktionerna här och valde lite olika "sök-funktioner", mina mest visade bilder, mina mest kommenterade osv... Vilken som visats mest kunde jag faktiskt gissa!

I publikhavet - Linkin Park 2

Linkin Park bilden som jag tog för några år sedan i Globen, där jag var tillsammans med min äldsta dotter Sanna. Vi satt på rullstolsplats med varsin systemkamera. Förmodligen fick man inte fotografera, men det var ingen som sa till oss. Pratade med en vakt, som såg lite medlidsamt på Sanna/oss och sa "Ja, härifrån får ni nog inga bra bilder". Ja, det blev inga närbilder, men här när sångaren tog sig ut i publiken såg jag direkt i sökaren att detta kunde bli något! Jag har bara formaterat den till svartvitt och ökat kontrasten. Efter en datorkrasch samma år har jag bara kvar denna högupplöst. Jag har två andra foton från samma konsert + denna i färg här på fotosidan.

Vilket foto kom då tvåa bland mest visade? Ja, kanske inget fotografiskt mästerverk. "Personen" stod väldigt stilla, så det var inga problem att få honom att fastna på bild:)

Jack Sparrow

Jack Sparrow - Johnny Depp.

Ja, det hade förstås varit roligt om jag verkligen hade fått fotografera honom i verkligheten, men jag rör mig inte riktigt i rätt kretsar för det:) Tog fotot vid mitt hittills enda besök på Madame Tussauds i Londen. Alla såg inte riktigt lika äkta ut, men här tycker jag att de lyckats bra:)

Jag får väl behålla dessa två och kika vidare på vilka som ska bort. Återkommer snart, då kanske jag har några nya foton:)

/Carina

 

Inlagt 2010-09-15 21:28 | Läst 5898 ggr. | Permalink
Kill your darlings, Carina! ;-)
Det är svårt att kasta på FS. Fast man har ju allt hemma.
Jag brukar radera en bild om dagen på FS. Jag brukar tänka som Kenneth; kill your darlings
Svar från Carina Hedlund 2010-09-15 23:51
En om dagen, låter som en vitamin:) Ja, jag får nog skaffa mig en bra metod så att det inte står stilla....



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem