Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Vill ha ett varmt och öppet samhälle....

Tänker inte göra något långt och politiskt inlägg, men känner mig lite knäckt efter gårdagens valresultat och Sverigedemokraternas intåg i riksdagen. Vart är vi på väg? Ett hårdare samhälle skapar fler rädda människor och SD kan växa! För inte växer de av medmänsklighet och av att vi ser människor som jämlika!

Jag har i många år varit engagerad i handikapprörelsen, undrar vad SD tycker om människor med funktionshinder och deras "rätt" att vara delaktiga i samhället? Tänk om man både är funktionshindrad och invandrare? Såg på nyheterna om demonstrationer som ägt rum idag på flera platser i Sverige! Nyheterna visade även uttalanden från Danmark, som förutser att vår politik kommer att påverkas precis som deras gjort med en hårdare integrationspolitik.... Jag hoppas att vi bevisar att de har fel!

Stillhet

Lek med små kompisar

Sixten, i mammas trygga famn

En varm tanke till er alla!

Carina

Inlagt 2010-09-20 20:38 | Läst 6155 ggr. | Permalink
Första bilden känns lite religiös men de andra är fantastiska!
För övrigt känner jag med dig i din oro.

/Thomas
Svar från Carina Hedlund 2010-09-25 14:29
Tack Thomas! Religiös, måste gå o kika i köket om det ser ut så "live" också, eller bara på bild:)
"För inte växer de av medmänsklighet och av att vi ser människor som jämlika! "

Precis, och det är det som gjort att SD vuxit. Vi har inte behandlat alla lika, utan positivt särbehandlat människor som kommer utifrån. Det är nu vi får betala för de politiskt korrektas korrekthet. Tyvärr.

Mycket fina bilder förresten!
Svar från Carina Hedlund 2010-09-25 14:30
Tack för din kommentar! Ja, vi får väl se vad som händer framöver. Kommer inte att bli så mycket politisk diskussion i min blogg, jag håller mig nog till foto:)
Jag håller med. Jag blev så arg när jag vaknade i morse och såg resultatet. Hade SD suttit vid makten när jag var liten så hade jag inte träffat personer vars föräldrar var invandrare och som jag blev vän med.
Jag fattar inte hur det kan finnas så många korkade människor i Sverige!

Och den delen som röstade på SD som bara var missnöjesröstare hade väl kunnat röstat på vilket annat litet skitparti istället för att hjälpa rasister till riksdagen. Idioter.
Svar från Carina Hedlund 2010-09-25 14:50
Många som blev arga, vilket förstås inte hjälper så här i efterhand. Läste en ledare i vår tidning idag, som sa en del kloka ord - att det är åsikterna vi kan hata, men inte personerna. Grundsynen är förstås att alla är lika värda. Har läst om flera sverigedemokrater som tackat nej till sina platser i olika kommunfullmäktige, efter att ha satt sig in mera i partiets valprogram. (vilket de borde ha gjort innan). Hoppas i alla fall att det är därför de tackat nej, och inte för att de känner sig hotade. Det Sverige vill jag inte heller ha... Nu tänkte jag i alla fall återgå till att detta är en fotoblogg och inte en politisk:) Tack för din kommentar!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem