Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Röjer hemma, men imorgon kanske det blir lite foto....

Oj, vad mycket skräp man kan samla på sig. Idag har en massa saker rykt, men det är bara en början. I dag skulle egentligen fotoklubben ha haft en fotoutflykt, men det blev inte av. Nästa lördag kanske? Känner mig lite stressad över att vintern i rask takt närmar sig... Men, fortfarande är det höst och fotografera kan jag göra hela året....

Färggrann höst

Övergiven

Förhoppningsvis blir det inte lika mycket snö i år....

Inlagt 2010-09-25 15:03 | Läst 4597 ggr. | Permalink
Jag känner mig inte alls förberedd för vintern. Gör man det någon gång förresten? Som barn blev man ju överlycklig när första snön kom. Då åkte skidor och kälkar fram. Nu är det vinterdäck och snöskyfflar som gäller. Bostadsrättsföreningen har bytt ut alla garageportar till moderna med fjärrstyrd motor. Hoppas bara att de kommer att fungera när kylan och snön kommer. Snygg frostbild förresten. Inte från denna höst väl?
Svar från Carina Hedlund 2010-09-25 15:35
Nej, frostbilden är från ett tidigare år... Men, här i norr har vi kalla nätter nu, så jag får väl stiga upp tidigt och fånga lite frost.

Låter farligt med garageportar med fjärrstyrd motor, hoppas bostadsrättsföreningen har någon bra vaktmästare eller dylikt som dyker upp snabbt när det inte fungerar:)



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem