Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Snön gnistrar och jag ser fram emot fotomässan....

När höstmörkret började härja här i norr, blev jag genast stressad och tänkte på alla bilder som jag inte tagit ännu. Men stressen har gått över! Har bestämt mig för att under vintern testa nya motiv och se nya möjligheter till bra bilder:) Testade bl a att fotografera inomhus med mitt 50 mm objektiv förra helgen, foton som jag la upp i mitt förra blogginlägget.

Idag vaknade jag inte speciellt tidigt efter en arbetsvecka med alldeles för många timmar på arbetet. När jag tittade ut såg jag dock hur det gnistrade i träden, snön som så vackert pryder både träd och mark just nu. Snabbt på med kläderna och fram med kameran:) Jag fotograferar mest människor, men tycker att det är kul att experimentera med nya motiv....

Nu ser jag fram emot att få åka på Fotomässan i slutet av november, vilket jag aldrig gjort tidigare. Jag kommer att vara i Stockholm från tidig fredag morgon till sent på söndag. Har inte hela helgen planerad, men på fredagen ska jag i alla fall besöka fotomässan, träffa några av tjejerna i Bella Pictura och förhoppningsvis gå ut med dem på fredag kväll!

Fotografiska besökte jag i augusti, men nu är det nya utställningar så det blir ett besök lördag eller söndag. Någon som har några fler förslag på aktiviteter? Kanske någon fler jag känner som är i Stockholm samma helg?

Carina:)

Inlagt 2010-11-06 11:30 | Läst 5219 ggr. | Permalink
Fina frostiga bilder. Här (Varberg) har vi visserligen haft frostnätter men ingen riktig rimfrost. Längtar lite efter det även om jag nog är mer sommar än vintermänniska.
Om du åker till Stockholm och är fotointresserad så bara måste du besöka fotografiska museet.
//Leif
Svar från Carina Hedlund 2010-11-06 15:21
Tack Leif för din kommentar! Självklart ska jag besöka Fotografiska! Åker inte så ofta till Stockholm, men fördelen är att det förmodligen kommer att vara nya utställningar varje gång. Var där i augusti, blev många timmar.

/Carina



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem