Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Friskvård med Babben

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett blogginlägg. Hinner faktiskt fotografera litegrann, men just nu är det fullt upp både privat och på jobbet. Men, kameran slinker med. Var ute några minuter igår på lunchen och beundrade all snö, blev en bild som jag kan tänka mig att visa:)


Det var grådassigt ute, men jag gillar det disiga som bidrog till en lite gammeldags känsla i bilden...

På kvällen var jag ute och åt med mina arbetskamrater på socialkontoret och sedan var vi på "Friskvård med Babben". Självklart fanns kameran kvar i väskan. När vi kom in i lokalen, som svalde flera hundra personer hann jag direkt spana in en bra "fotoplats", men inte satte sig mina kollegor där inte. Så, det blev en plats ganska långt upp på läktaren, men vi såg bra och skrattade väldigt mycket. Babben sa många kloka saker om stress och la in en hel del självironi.... Självklart kom kameran fram, några foton blev det.

Ser ni ut så här när ni blir stressade, axlarna åker upp?


Galen eller stressad?


Många kloka ord....


Babben


Vad gör ni när ni blir stressade? Att arbeta heltid på socialkontoret innebär en hel del stress, men för mig är en kort promenad med kameran på lunchen guld värt. Jag rensar huvudet, stressar av och får frisk luft. Naturfotograf har jag aldrig varit, men hittar små guldkorn här och där...

Hoppas alla får en trevlig helg!

Carina:)



Inlagt 2010-11-12 22:42 | Läst 5425 ggr. | Permalink
Jag har saknat dina blogginlägg, Carina! Ja, det var på tiden! :-)

Hm, stress... Jag blir sällan stressad. Men ibland händer det på jobb och då går jag ut och tar frisk luft och en cigg, sedan går jag tillbaka till mitt kontor, stänger dörren, pluggar in hörlurar från iPoden, koncentrerar mig och jobbar på i högsta växel.
Svar från Carina Hedlund 2010-11-14 00:16
Tack Rei för din kommentar!

Inte lätt med stress. Jag är en ganska lugn person, så andra ser sällan på mig att jag är stressad. Märker det själv då jag börjar glömma saker, då gäller det att försöka slå av på takten. Försöker göra "att-göra listor", så slipper jag ha allt i huvudet:)

Ska du på fotomässan i år? Jag ska dit, har aldrig varit där förr. Ska passa på att gå på fotografiska och hinna roa mig också!

Carina:)
Nä, jag ska inte till fotomässan i Sthlm, det är för långt bort och jag vill inte åka dit för enbart mässans skull.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem