Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Årets sista dag - packar för resa till Dublin

Brukar planera länge när jag ska resa någonstans. Dublinresan blev jag inbjuden till av min dotter för två dagar sedan... Packar medan jag städar för att ha nyårsgäster:) Imorgon kl 14.20 går mitt flyg till Stockholm från Luleå. Söndag morgon går flyget till Dublin!

Vad jag packar, kameran förstås:) Har dock inte bestämt vilka objektiv som ska med? Vill inte gå o släpa på flera, helst så lite som möjligt! Tips?

Önskar er alla ett Gott Nytt År! Vi ses så småningom!

kram

CarinaGott Nytt År

Inlagt 2010-12-31 13:49 | Läst 4712 ggr. | Permalink
Mm, ditt 18-70mm och 50mm kan vara en bra reseuppsättning.

Trevlig resa och gott nytt år!
Tack Rei!
Måste nog städa min kameraväska här på fotosidan, inte mycket som stämmer... Jag har ett 17-50 och ett 28-75(tror jag), bländare 2,8.

Hoppas du får ett bra år också!

kram

Carina
Ja, du får nog städa i din kameraväska för det är andra gången jag tipsar om delar ur din väska som inte stämmer. :-) Men du har två normalzoomar, ta den som du tror du kommer att ha nytta av, dvs mer vidvinkel eller mer tele. :-)
Svar från Carina Hedlund 2010-12-31 19:42
Ja, jag får bättra mig på det nya året:) Kul att man nu som guldmedlem kan lägga in fler bilder, jag har haft nästan fullt länge... Men, ska i alla fall försöka städa lite, bara jag får tid. Hade ju inte riktigt räknat med en Dublinresa:)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem