Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Min irländska favoritfarbror:)

Spanade in honom direkt vi kom in på puben i Dublin. Kan det bli bättre, en irlänsk pub, lagom lite folk, irländsk musik och någon att spana in... Ja, jag är ju gift sedan snart 22 år, det var inte ett sånt spanande. Mer att jag så gärna ville fånga honom på bild:) Han satt kvar hela tiden vi var där, klappade i bordet till musiken och drack sin öl väldigt långsamt. Han höjde glaset, drack lääänge (så att jag trodde att han skulle ställa ned ett tomt glas), men det minskade kanske en centimeter... En trevlig kväll! Tyvärr var det sista kvällen i Dublin, så jag var klok och gjorde en ganska tidig kväll:) Men, jag fick i alla fall med honom hem på bild:)

Inlagt 2011-01-21 23:09 | Läst 10914 ggr. | Permalink
Ser en kollektion där :)
Snygga bilder och som gjorda för Svart/Vitt
Ja ha , Känns lite klent det här, där bilderna i stället för förstärker, avdramatiserar berättelsen .
När jag ser bilderna upplever jag stället och mannen som ganska trist. Om du var där så pass länge borde du nog kunna ta något bättre och stämningsfulla bilder.... Han klappade takten i bordet höjde sitt glas drack länge en trevlig kväll, skriver du. På dina bilder ser det mer ut som hans fru nyligen har gått bort, eller?
Bengt
Svar från Carina Hedlund 2011-01-22 13:53
En trevlig kväll, det var nog mer min definition eftersom jag var där i trevligt sällskap. Hur trevligt mannen hade vet jag inte - det kanske var så att hans fru nyligen gått bort? Vem vet. Han satt precis som vi och lyssnade till två duktiga trubadurer som spelade irländsk musik. Bilderna är inte i rätt ordning, den sista tog jag före musiken började. Han klappade inte i bordet med några stora yviga rörelser, utan de var små precis som hans minspel i övrigt. Han verkade i alla fall både njuta av ölen och musiken:) (O för mig var varken gubben eller stället trist:)



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem