Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Kokar vatten och planerar påskens mat....

Vid 10-tiden idag la vår tidning Norran ut information om att vattnet i Skellefteå kanske har "invaderats" av en otäck parasit. Vid lunchtid började hyllorna med vatten, loka mm tömmas i butikerna. Magsjuka har härjat mer än vanligt, eller "bara" magsmärtor som jag själv har haft. OM det är en parasit vet vi inte ännu, vi får väl se vad de kommer fram till.

På torsdag kommer Sanna hem, min äldsta dotter. Ser fram emot det och planerar en massa gott att äta:) Grilla ska vi förstås göra....

Åter till parasiten - hur den ser ut vet jag inte? Förmodligen är den inte lika söt som "Kurre" som jag träffade på Skansen i mars:)

Mmmm....

Inlagt 2011-04-19 22:01 | Läst 2614 ggr. | Permalink
Hörde precis om att nu är det er tur med att ha bakterier i vattnet. Hoppas de hittar var det kommer ifrån så fort som möjligt.

Vet du vad det var längesedan jag såg en så härlig liten kurre. Jag har inte lagt märke till att de har så mysiga tofsar på öronen. De jag har sett är som snabba pilar där de far omkring i träden.

Önskar att det ändå blir bra för er i påskhelgen.
Gun-Inger
Svar från Carina Hedlund 2011-04-20 11:23
Tack Gun-Inger! Det blir nog en bra påsk i alla fall:) Det går bra att koka vatten, varit värre om vi blivit utan vatten helt... Ja, Kurre var snäll och lät mig fotografera medan han satt och åt:)

/Carina
Vinstlotten fortsätter ge utdelning ser jag :-)
Hoppas att påsken blir trevlig och att elen blir lite billigare så ni har råd att koka vattnet ;-)
Medan ni firar påsk vinkar jag av den sena tomten och gläds åt min nya Quick-strap rem och övrigt "godis" jag packade upp igår.

Önskar dig/er en glad påsk och funderar på hur många bilder du laddade upp till konsertkategorin i kommande nummer av Fotosidan magasin.

Johan
Svar från Carina Hedlund 2011-04-20 11:08
Ja, vi får säkert en trevlig påsk utan vatten. Tack och lov går det att duscha:) Kul att tomten besökt dig, funderar på om jag ska bjuda hem honom snart till mig också:)

Konsertkategorin - jo, dit skulle jag ju skicka bilder men det glömde jag alldeles bort... Hade med en konsertbild i Fotosidans tidning förra gången de hade konsertfototema, men nu får vi se lite andra trevliga bilder:) Du får påminna mig nästa gång!

Du som har närmare till Skansen kan väl hälsa till "Kurre" om du träffar honom:)

Ha en trevlig påsk! Du har inte beställt något trevligt till dig själv att lägga i ett påskägg?

/Carina



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem