Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Snart dags att gå till fotoklubben

Ikväll har vi bildvisning på fotoklubben, fotograf Ola Westerberg ska komma och visa bilder. Vi har en öppen grupp på facebook och försöker på så sätt locka lite nya medlemmar. Det är ett bra sätt att nå ut med information och vad vi gör i klubben. Vi får se om någon ny vågar sig till klubben ikväll! Nu är det i alla fall ingen hockey. För ett tag sedan hade vi en träff för nya medlemmar, men det kom inte många då det var slutspelshockey samma kväll. Men, det ryktas att det är fotboll på tv ikväll...

Idag bjuder jag på en lite hungrig kille. Hans "husse" behövde bara ropa på honom och vifta med bananerna, så kom han i full fart. Inte alla som stod bredvid mig stod kvar, inte de vuxna i alla fall. Barnen som var  med var tuffare:)

Ge mig bananen, jag är hungrig!

                                        Det fanns några små och söta också, som vi inte fick gå så nära.

Lek med små kompisar

                      Barnbarnet till de som har älgfarmen fick dock goosa lite med dem....

På vingliga ben...

Ha en bra kväll alla och bor ni i Skellefteå hoppas jag ni kommer på fotoklubben kl 19.00:)

/Carina

Inlagt 2011-04-20 17:54 | Läst 2615 ggr. | Permalink
Att älgar gillar äpplen, det visste jag, men bananer det var en nyhet :-). Vi har en älgfarm en bit utanför Uppsala också. Jag måste tyvärr göra dig besviken angående hockey. I kväll spelar nämligen damkronorna mot USA i hockey VM :-).
Svar från Carina Hedlund 2011-04-20 22:23
Sport, sport, sport.... Vi som var på fotoklubben ikväll(ovanligt många:) fick också vår beskärda del av sport. Ola Westerberg är en väldigt duktig sportfotograf, men han fotograferar annat också.

http://www.olawesterberg.com/

Det blev en väldigt trevlig kväll. Ola var duktig på att berätta, fick med oss i publiken så det blev en bra dialog. Jag som aldrig fotograferar sport blev inspirerad:) Ganska likt konsertfoto - gäller att fånga ögonblick:)

Ja, älgen var väldigt förtjust i bananer, åt flera stycken...

/Carina:)
Hade jag varit i Skellefteå vet jag var jag hade varit men så kul skulle man inte ha det. Den sista bilden på "lillälgen" är helt fantastiskt rolig, hur kan man ha så långa ben (säger han som är 1,96). Minst lika gullig som Kurre.

Johan
Svar från Carina Hedlund 2011-04-21 14:23
Söt och långbent, ja det är han! Bara några timmar gammal, så det blev något stapplande steg och så föll han:) Blev en trevlig kväll på fotoklubben och flera nya dök upp. Snart ska vi ha en annan av Skellefteås duktiga fotografer hos oss, Paulina:)

Önskar dig en trevlig påsk! (och förhoppningsvis lite foto också...) Jag ska försöka ta mig an lite fler foton i min dator vid någon lugn stund. Vi får se om jag hittar någon mer som är "söt"....

/Carina:)



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem