Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Med barnasinnet i behåll:)

Såpbubblor - är det bara för barn? Nej, tydligen inte. När äldsta dottern Sanna och kompisen Sarah kom hem från Ica Maxi på långfredagen hade de inhandlat varsin liten burk!

Att man är 22 år spelar ingen roll. Sanna hade vantar på långfredagen, förmodligen ensam om det. Men, påskafton var varmare och en bra dag för såpbubblor:)

Sarah och Sanna blåste såpbubblor, medan Ida vilade i Sannas knä:)

Sarah

Bubblor, bubblor och lite mer bubblor:)

Man behöver inte blåsa, det går bra med hög fart också:) (Med risk att välta...)

Sanna:)

och Sarah:)

Mycket skratt....

Och lite kompisbilder:) Imorgon åker Sarah och Sanna hem till Sundsvall igen. Det har varit mysigt att ha dem här i påsk! Nu ska vi avsluta kvällen tillsammans med film, mys och något gott:)

/Carina

Inlagt 2011-04-24 20:49 | Läst 3464 ggr. | Permalink
Bilden på Sanna när hon blåser bubblor blev riktigt bra. Bubblornas form syns så bra. De tre små kompisbilderna på slutet blev också fina. Kanske speciellt den första.
Svar från Carina Hedlund 2011-04-25 00:53
Tack Torbjörn! Gillar också bubblorna i Sanna-bilden. Behövs inte mycket för att roa vuxna barn:)
/Carina
Det ser ut som om ni hade en riktigt bra påsk tillsammans. I fjollträsk har det varit sommarvärme och jag har försökt få till det med lite fotande i skogen, vilket det också blivit, men jag har inte blivit så nöjd med resultaten. Tur att man kör digitalt ;-)
God fortsättning,
Johan
Svar från Carina Hedlund 2011-04-25 00:58
Tack Johan, ja det har varit en trevlig påsk! Men, när man har trevligt går tiden fort och imorgon/eller rättare sagt idag åker Sanna hem till Sundsvall igen:( Men, det är snart sommar och då kommer hon hem igen:)

Ja, det är väl fördelen med att fotografera digitalt - att man inte lagt ut pengar på en massa filmrullar och så blir inte bilderna som man tänkt sig... Kan minnas att det blev så ibland, när jag fotograferat en vacker solnedgång t ex och på bilderna fanns inte det vackra... Sen, tror jag nog inte att det blev så illa för dig, höga krav kanske:)?

/Carina:)
Bombus 2011-04-25 07:54
..va? ..vem?..jag?...höga krav?. Nu förstår jag inte riktigt vad du menar. ;-)
Äkta glädje utstrålar från många av dina bilder här i inlägget. Jag kan inte låta bli att le med hela ansiktet. Hahaha! Riktigt fina bilder. Och absolut att man kan köpa såpbubblor på burk vilken ålder man än är i. Det är så skoj ju! :-)
Svar från Carina Hedlund 2011-04-25 00:59
Rei, känns som om du kanske blåser såpbubblor själv någon dag?:) Roligt att bilderna fick dig att le, det gjorde jag medan jag tog dem också:)

/Carina
En härlig samling bilder med en stor portion glädje och känsla! Jag bara älskar första och sista bilden!

Kram, Anna
Svar från Carina Hedlund 2011-04-25 01:01
Tack Anna! Ja, det var väldigt roligt att vara ute och försöka dokumentera "småtjejernas" lek... Mycket skratt och bus...

/Carina
Du lyckas verkligen förmedla värme, närhet, kompisandan, vännskapen och hur kul det kan vara med något så enkelt som såpbubblor.
Fint o härligt dokumenterat i bild.
/Nicke
Svar från Carina Hedlund 2011-04-25 23:05
Tack Niclas! Ja, det behöver inte vara så märkvärdigt när man ska ut och fotografera - man smyger bara efter sina barn och ser vad som händer:) De hade jättekul och brydde sig inte så mycket om mig som smög omkring. Åtminstone min dotter är van... Hon är duktig på att fotografera hon med, vi brukar fotografera mycket tillsammans:)

http://www.sanna.fotosidan.se/

/men hon skulle behöva uppdatera sin portfolio. Finns inte så mycket tid över dock, när man läser på högskola... Till sommaren kanske!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem