Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Multiuppladdning... (Umeå Open)

Multiuppladdning - oj, vad det går fort att lägga upp bilder här på fotosidan nu. Jag la precis upp väldigt många från Umeå Open och då saknas det ändå många. Ska kanske ta bort några, ska kika på hur de ser ut här först. Meningen är att det ska vara ett album i min portfolio. Enda gången jag lägger upp många bilder är efter en festival, annars blir det alltid en och en... Här är några av dem:

Håkan Hellström

Håkan Hellström

Säkert!

Säkert!

Daniel Adams Ray

Daniel Adams Ray

Förmodar att många känner igen den första artisten i alla fall - Håkan Hellström, sedan kom Säkert! och sist Daniel Adams Ray....

/Carina

Inlagt 2011-05-04 23:15 | Läst 7148 ggr. | Permalink
För mig är de här konsertbilderna helt fantastiska! Vilken stämning som vibrerar ut ifrån de här bilderna. Underbart, Carina!
Svar från Carina Hedlund 2011-05-05 20:50
Tack Rei! Ska lägga upp lite fler ikväll från Umeå Open. De flesta har jag redigerat på min bärbara dator och i efterhand kan jag se att jag kanske har blivit lite bortskämd vid min stora Imac. På den bärbara ser jag tydligen inte lika bra, det är liksom lite för mycket av allt ibland:) (Trots att jag alltid missbrukar kontraster osv). Den bärvara använder jag mest när jag åker iväg på en festival och ska lägga upp bilder snabbt. Får väl redigera om någon, vi får se:)

/Carina



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem