Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Vårfest med fyra födelsedagsbarn och en fototårta....

Premiär för fototårta för mig, sett dem på bild tidigare men aldrig "live"... Jag fixade porträtten och en av mina kollegor beställde tårtan:) Jag har nog foton vid det här laget på alla mina kollegor, men när man ska välja bilder till en tårta blir det inte lika lätt. Det ska ju gärna vara framifrån och utan blundögon, ingen arg min och ingen hand i vägen för att man inte vill vara med på bild. Så, två av mina kollegor fick jag lura och säga att jag behövde foton på dem för en present till vår chef som snart ska gå i pension. De gick med på att bli fotograferade, men de var inte riktigt säkra på att jag höll mig till sanningen:)

En tårta blev det i alla fall. Tänkte först frilägga bilderna, men det blev så här i stället. Riktigt lyckat tycker jag och tårtan blev god också. När den väl var fotograferad fick födelsedagsbarnen börja skära... Knappt så de vågade, de ville inte förstöra den. Tårtan blev inte skuren som vanligt, utan alla fyra tog en bit var från sin eget porträtt:)

Ha en trevlig helg alla! Idag skiner solen, men inatt när jag åkte hem från festen med jobbet snöade det, igen...

Inlagt 2011-05-07 17:03 | Läst 3987 ggr. | Permalink
Väl markerat vems bit som var vems. :-) Sådana tårtor tycker jag om. Speciellt om det är minst 1/4 av en hel tårta. Hahaha.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem