Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Kattfotograf, njae det blir jag nog inte...

Ni som med jämna mellanrum läser min blogg har nog aldrig sett en katt på mina foton. Lite kossor, ekorrar och sälar, men inte katter. Några foton på en katt blev det i alla fall idag. Besökte en kompis av en helt annan anledning. Jag har aldrig gjort någon pricktest och kollat upp mina allergier ordentligt, men på senare år känner jag av både pollen, kaniner och katter. Men, reagerade faktiskt inte under det korta besöket hos kattens matte:) (kanske för att jag höll i kameran:)

Suddig nos, men någon blev nyfiken på vad jag höll på med:)

Tog bara fyra bilder, den fjärde blev det bara en kattkropp av - med ett enda sudd som huvud:)

Åter till att städa i lightroom - kan någon förstå att jag har för mycket bilder!

/Carina

Bara för att Rei i kommentaren nedan frågade vilken färg det var på katten, så lägger jag upp en av bilderna i färg - något mer beskuren dock....

Inlagt 2011-05-09 20:35 | Läst 5950 ggr. | Permalink
Fina kattbilder Carina! Det tycker jag per automatik, då jag tycker om katter. Alla katter! :-) Din kompis vän har väldigt fin pälsteckning. Vilka färger är det? Katter är svåra att fotografera. Jag har testat många gånger med mina egna två och andras. De är nyfikna, speciellt om man kommer lite närmre dem med kameran. Då kan man förvänta sig blöt nos mot främre lins. Eller inkräktande inom objektivets närgräns. :-)
Svar från Carina Hedlund 2011-05-09 23:17
Jag är ingen kattmänniska, mest för att jag inte är van. Vi har aldrig haft katt hemma, förutom en kort tid i tonåren då jag hade en kattunge. Lugn, det var inte en "sommarkatt", men den trivdes bättre med att bo hos min pojkvän på landet:)

La upp ett foto i färg, bara för din skull.... :)
/Carina
Rei Trulsson 2011-05-10 08:32
Åååh, en riktig "Whiskas-katt". Så fin han/hon är! Tack för färgbilden. Uppskattas! :-)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem