Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Kollar in gamla Trästockfestivalbilder...

Fortsätter fynda bland de foton jag trodde att jag förlorat! Här har jag ramlat på foton från 2005, då jag fortfarande inte hade en digital systemkamera. Någon månad innan detta hade jag dock köpt en liten kompakt digitalkamera, en Sony någonting... Den fungerar fortfarande! Inte den lättaste att fotografera konserter mer dock. På bägge bilderna kan man se min dotter Malin och Vera, som gjort sig fina inför Trästockfestivalen. Tog en stund att fixa....

Inte direkt så kort skärpedjup som jag hade önskat idag, men söta var de i alla fall. De blev fotograferade av många, bl a en tjej som sedan publicerade ett foto på tjejerna i en feministisk kalender. Måste leta fram den, kanske var en fotograf som jag idag vet vem det är....

Här kan man inte riktigt se vem som är Malin och vem som är Vera:) Men, de blev i alla fall snygga... Tror att de lyssnade på Terrortory, vet inte säkert... Kanske någon som läser detta kan säga om det är så?

Ser fram emot sommarens festival, då blir det både konsertfoto, porträtt och lite vimmel bland alla besökare. Trästockfestivalen firar 20-årsjubileum - Visst kommer du!

Inlagt 2011-05-21 21:23 | Läst 7147 ggr. | Permalink
Tror jag har nån tuppkamsbild också ;)
Svar från Carina Hedlund 2011-05-22 00:01
Ja, det har du säkert. Det blev en del. Jag trodde inte jag hade så många bilder från Trästock eftersom de försvann vid ett åskoväder... Men, hittade ett helt gäng brända skivor när jag städade en hylla för drygt en vecka sedan:) Hade glömt att jag var så ordentlig:) Oturligt nog gick det över sedan en period, för många andra foton är borta. Men, med tanke på hur fullt det snabbt blir på mina hårddiskar har jag nog inte brist på foton:)
Jag gissar på 1000 of sparrows ;)
Svar från Carina Hedlund 2011-05-23 19:29
Ja, så kan det nog vara.... Tur att du har koll, Örjan:)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem