Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Älgens hus i Bjurholm

Sitter vid min dator och städar lite. Ska redigera lite nya bilder, men har alldeles för fullt så jag tänkte göra lite plats först:) Hittade mina foton från 2009, när jag tillsammans med barn, ungdomar och vuxna från RBU besökte älgfarmen i Bjurholm. Tur hade vi, för denna dag hade de fått nytillskott på farmen. Trillingar, som visst är väldigt ovanligt. Jag har visat några av dessa bilder förut, men hittade ett par nya som jag aldrig redigerat och bland dem en där det syns att de var tre. Vi fick inte gå in till dem, så kvinnan och barnet på bilderna hör till "farmen".







1, 2 och 3 söta små älgkalvar. Om jag minns rätt var de 6 timmar gamla när vi fick se dem.

/Carina

Inlagt 2011-06-19 12:27 | Läst 5059 ggr. | Permalink
Vad ska älgarna tro om oss människor egentligen? Ena stunden sitter hon på ett älgpass och önskar inget hellre än att skjuta sig en älg. Andra stunden sitter hon på en älgfarm och matar älgkalvar? De tycker nog att vi har schizofrena drag :-). På jobbet gjorde vi förra året ett besök på en älgfarm i Heby, utanför Uppsala. Det var intressant att se dem och höra farmens ägare berätta om de olika älgarna. Alla med sina speciella egenheter.
Svar från Carina Hedlund 2011-06-20 15:46
Ja, vi har nog lite schizofrena drag:) Det var jättekul att få se de nyfödda kalvarna, men även att se de stora älgarna på nära håll. Har lagt in bilder förut, bl a när en älg gapar för att få en banan... Tydligen en favoritfrukt!

http://www.carina66.fotosidan.se/viewpic.htm?ID=1705179
pic-tor 2011-06-20 17:36
Den var apkul :-).



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem