Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Semester, värmerekord och Stadsfest

Värmerekord i Skellefteå, enligt Norran.se. Har varit ned en sväng på stan idag, shoppat lite kläder och testat lite festivalmat. Nu är vi hemma och pustar ut ett tag, innan vi cyklar ned till Stadsfestens första kväll... Idag är det drakbåtstävling och öltälten lär fyllas snabbt. Kameran ska med torsdag, fredag och lördag, funderar på att lämna den hemma ikväll. Visst finns det massor att fotografera, alla utklädda lag till drakrodden mm. Men, kameran får semester ikväll.

I år har jag inget sminkuppdrag till drakrodden, vilket jag har haft tre gånger tidigare. Första gången var det massor med lag, så de utnämnde både en etta och en tvåa i "best in show", alltså snyggast och inte snabbast. Då blev "mitt" lag tvåa. Året efter blev mitt lag etta och förra året, när jag sminkade mina kollegor så vann de "best in Show". Har inte direkt "annonserat" att jag var ledig i år, men det blir kul att bara se lagen (o samla lite ideer:).

Förra årets vinnare:)

Eva gjorde succe både med och utan draghuvudet:)

Imorgon kväll hoppas jag att många hittar till torget, då spelar både April Divine och Hammerfall. April Divine fotograferade jag förra året vid lilla scenen, vilket på många sätt är roligare än när scenen är hur hög som helst och jag en halvmeter för kort:) Men, det ordnar sig nog....

Avslutar med några foton på Hammerfall, vilka jag tog 2009 vid PDOL....

Nej, nu är det dags att göra sig klar för cykelturen i värmen....

Önskar alla en trevlig kväll!

Inlagt 2011-06-29 17:12 | Läst 8348 ggr. | Permalink
Here we go !!!!!!



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem