Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Mina första bilder på Robyn

Stadsfesten är snart slut, nu är det bara lördagkvällen (och natten) kvar.... Jag har tagit många bilder, som vanligt. Har inte hunnit redigera så många än, men de dyker upp under veckan som kommer. Här är i alla fall mina första på Robyn. Det var svårt ljus och ett krånglande objektiv störde. (Har beställt ett nytt idag). Har inte hunnit kolla igenom alla bilder ordentligt än, kanske ramlar jag på någon superbra senare:) Robyn drog i alla fall en storpublik här i Skellefteå! Hon hade inga problem att få igång publiken!

Fler kommer så småningom.....

/Carina

Inlagt 2011-07-02 17:28 | Läst 6860 ggr. | Permalink
När allt kommer omkring, så handlar det om att förmedla en känsla av att vara delaktig i det som dokumenteras. Eller att få en känsla av hur det var i ögonblicket bilden togs. Jag tycker dina konsertbilder andas och utstrålar konsertkänslan.

Strunta i tekniken för ett ögonblick och insup känslan... Underbart! Det här är verkligen din kopp av te, Carina! Sluta aldrig att dricka te! :-)
Svar från Carina Hedlund 2011-07-03 19:44
Tack Rei! Du skriver så mycket vackert:) Ja, fånga känslan känns som det viktigaste. Att stå i fotodiket kan ibland hjälpa en att få fina bilder, men oftast har jag fångat mina favoritbilder från publikplats. Jag tycker att det är lite mer "sport" och roligare att försöka fånga artisten mellan alla huvuden, klappande händer mm. Då kan man också få bilder som alla andra inte har, i fotodiket blir det ofta ganska likriktat... Men, jag tackar förstås inte nej till att stå i fotodiket, men tar ofta lite fler bilder utanför efter de tre första låtarna.

Nej, jag kommer nog inte att sluta "dricka te" i första taget, men är väl snart för gammal för fotodiket. Är oftast äldst redan nu:)
Gillar detta riktigt mycket , det är så mycket känsla och feeling i dessa - tekniken blir ointressant när bilderna blir så här bra - jag håller med tidigare talare ( Rei ) det är äkta konsertkänsla i dessa.

Ha det suveränt.
Svar från Carina Hedlund 2011-07-03 19:46
Tack Glenn för dina ord:)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem