Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Winnerbäck, Winnerbäck och lite mer Winnerbäck....

I helgen gjorde jag något jag aldrig gjort förut, jag såg samma artist och samma konsert två dagar i rad. Jag fotograferade Lars Winnerbäck i Umeå för www.musicstage.se. Det är tur att jag gillar Winnerbäck:) När jag och min dotter Sanna var på Hultfredfestivalen 2009 såg vi Winnerbäck fyra dagar i rad, men då var det fyra olika konserter.

Inget fotodike denna gång, det blev foto från sidan av publiken. Det fanns inga ståplatser, utan alla satt ned. Jag fick sätta mig längre bak i salongen efter de tre första låtarna men kunde fotografera mera.  Fler foton finns på musicstage hemsida, men ville bjuda på några här med från både fredag och lördag:)

Lasse tappade bort texten och försökte få sina bandmedlemmar att hjälpa honom, men de skrattade mest (vilket han själv också gjorde:) Han hittade tillbaka efter en stund...

Min favoritbild:)

Inte så mycket text, men precis som Lasse höll jag igen på mellansnacket:) Hoppas ni kan känna stämningen från konserten....

/Carina

Inlagt 2011-10-10 20:57 | Läst 12887 ggr. | Permalink
Hej, Carina!
Känner definitivt av stämningen på dina fina bilder! Din favorit är lysande, men personligen väljer jag bild två där soloartisten står ensam bland stjärnorna. Vet att du gillar "riktiga bilder", men har du tid så kika gärna in på mitt nya album på fotosidan "Sweeet dreams". Vore kul om du tyckte till. Såga gärna, det tål jag! Har inte vågat uppgradera medlemskapet till bloggstatus ännu, men har startat en egen provblogg så länge. Där finns en länk till din blogg. Hoppas du inte misstycker?
Svar från Carina Hedlund 2011-10-23 19:21
Sture - det är helt okej att du länkar min blogg - kanske därför jag fått fler besökare? Förstod inte vad du menade först när du skrev att jag gillade "riktiga bilder" - men efter ett besök i albumet "sweet dreams" förstod jag. Känns som om du besökt en annan planet, även om jag känner igen platsen. Jag har inte prövat att göra hdr-bilder, jo något litet försök att få det att se ut så men jag vet inte hur man gör:)

Min favorit bland "sweet dreams" bilderna är den där fyra "herrar" står och diskuterar vid en öppen motorhuv:) Den skulle jag gärna se i svartvitt också, utan hdr. Hittade många fina bilder i din blogg, känns inte som en provblogg:) Vill minnas att jag såg dig på fotomässan ifjol, ska du dit i år? Eller förresten, det kanske du inte hinner - har hört att du ska ut och springa ett "litet lopp". Jag ska i alla fall ställa ut med nätverket "Bella Pictura" på fotomässan, ska bli kul.

Jag vet inte om du prövat vara med i fotoklubben någon gång "före min tid", men det skulle vara kul om du dök upp där. Nästa möte är nu på onsdag, kl 19.00. Vi håller till på Efyran.

/Carina:)
Svedje 2011-10-24 09:40
Hej!

Ser ut som jag dirigeras till att besvara min egen kommentar när jag klickar på "Besvara", men strunt i det. Det kanske blir rätt ändå?

Ber om ursäkt om jag var lite kryptisk med begreppet "riktiga bilder". Jag är nog lite präglad av den offentliga diskussionen om vad som är riktigt eller ej inom fotovärlden. Bilderna i mitt HDR-försök är egentligen misslyckade bilder tagna i ett alltför hårt ljus. Blev dock positivt överraskad när jag började mixtra med tonmappning. Kul att du nämner "de fyra herrarna". Den bilden är nog den enda jag är någorlunda nöjd med sett till originalfilerna. Jag ska testa ditt förslag.

Jag skulle hemskt gärna åka på fotomässan även i år, men vet inte om det är möjligt. Jag hinner hem från mitt lilla äventyr, men andra saker ser ut att skapa förhinder.

Har aldrig varit med i någon fotoklubb. Det här med foto är ett intresse som är tämligen nytt. Har istället sökt mig till olika distanskurser för att lära. Det låter trivsamt och är säkert utvecklande att vara med i en klubb, men jag vet så lite om vad det innebär och inbillar mig att jag i det sammanhanget redan fallit för åldersstrecket?

Lycka till med din och nätverkets utställning på Fotomässan!

Hälsningar, Sture
Svar från Carina Hedlund 2011-10-24 23:41
Sture - alla åldrar är välkomna till fotoklubben och du skulle definitivt inte bli äldst. Och vi "yngre" som är med har inte ens en tiodel av din ork - det är nog att springa till bussen:) Du kanske kan inspirera oss:) I klubben finns både "gamla rävar" och nybörjare, alla är välkomna!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem