Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

"Så mycket bättre"

Helg - härligt att vara ledig. Idag firar jag min man som fyller år, tårta och god mat:) Och ikväll ska jag se ett av mina favoritprogram - "Så mycket bättre". Ser fram emot när det blir Mikael Wiehes dag:)

Nästa helg är det dags för fotomässan. Jag kommer att vara där hela helgen. Ska du dit, kom gärna och se på våra bilder - ställer ut med "Bella Pictura". Jag hoppas även få se min blivande kamera:)

/Carina:)

Bjuder på ännu en bild på Mikael:)

Inlagt 2011-11-12 10:45 | Läst 6354 ggr. | Permalink
Jag tror jag såg Mikael i centrala Malmö för ett tag sedan. Jag är nästan säker på att det var han. Kände igen dels hur han ser ut, dels hans klädstil. Bor han i Malmö? Jag hann dock inte få upp kameran. Men jag hade inte känt igen honom om jag inte sett dina fina porträtt av honom, som jag sett tidigare här i din blogg.
Svar från Carina Hedlund 2011-11-12 19:35
Ja, Mikael bor i Malmö så det var säkert honom du såg. Nu kl 20.00 (lördag) är han på tv i "Så mycket bättre", men du verkar inte se så mycket tv, Rei. Kommer du på fotomässan, skulle vara kul att se dig i verkligheten:)
Rei Trulsson 2011-11-12 21:08
Ok, då var det säkert han. Kommer han ihåg dig om man nämner dig vid namn? Tänkte om man råkar träffa honom igen, så kan man ju nämna de fina porträtten du tagit. Så att han inte tror att jag är någon stalker. ;) Jag har sett reklam för programmet, men inget jag följer. Jag kommer inte att besöka fotomässan i år tyvärr.

Sista bonusbilden är superbra! Så mjukt och jämnt dagsljus.
Svar från Carina Hedlund 2011-11-12 22:36
Ja, Rei - han vet vem jag är om du nämner mitt namn:) Har fått mail av honom idag:)
Rei Trulsson 2011-11-13 01:08
Bra, då har jag en isbrytare ifall jag ser honom på stan igen. :)
Gillar sista bilden. Har du kvar A700? Ska besöka mässan och kanske vi ses där :).

/Torbjörn
Svar från Carina Hedlund 2011-11-12 19:37
Tack Torbjörn! Ja, jag har kvar min A700 ännu, får se när det blir något nytt. Imponerad att den håller så bra, den är välanvänd:) Hoppas vi träffas på mässan, jag kommer att vara där alla dagarna. Kommer efter lunch på fredagen. /Carina
Tyvärr kan jag inte komma på mässan. Det är min tur att fira födelsedag med den jag lovat i nöd och lust. Blir säkert både tårta och god mat. Härliga bilder på Mikael Wiehe! Ha en trevlig mässhelg!
Svar från Carina Hedlund 2011-11-13 17:37
Tack Sture! Får göra ett blogginlägg om mässan, så får du se litegrann....



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem