Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Ett ögonblick i vardagen....

Sitter ofta och funderar över människor, händelser mm som jag skulle vilja fotografera. Inget som går att göra nu, och oftast är det NU jag vill ta min kamera och fotografera. Men, då händer det att jag smyger runt hemma och har jag tur hittar jag något:)

Smög in i Malins rum. Hon var nog på väg till köket, men mitt i rörelsen hade hon stannat för att läsa ytterligare en sida i sin bok. Det var länge sedan hon läste så mycket som nu, helt försunken i sina böcker...

"Vad vill du mamma" - Malin tittar upp och upptäcker mig med kameran....

"Måste du fotografera jämt", sa Malin men skrattade gott åt sin "jobbiga mamma" medan solens strålar letade sig in i rummet.

Jag tog en promenad lite senare och letade lite vårtecken. Bor i fel del av Sverige denna tid, snö och is överallt. Halkigt var det också, fick veta att jag gick som en pingvin, men jag var lite rädd att ramla. Både för min egen skull, men även för att jag bar på min nya kamera:)

Snön har dock äntligen börjat smälta och gör stora vattenpölar lite överallt....

/Carina:)

Inlagt 2012-03-11 19:10 | Läst 4566 ggr. | Permalink
Fina bilder!
Mvh Heléne
Smittsam glädje i tredje bilden! Ser ut som speglingen i vattenpölen har ögon, creepy.
Alltid roligt med ny kamera, får man fråga vad det är för nåt? Är det därför du tar så fina bilder? ;) ;)
Svar från Carina Hedlund 2012-03-11 19:36
Tack Tord:) Nej, det är inte kameran utan jag som tar mina foton... Skulle jag lyssna på alla "vi vet bäst" så borde jag inte kunna fotografera eftersom jag använder fel märke. Gubbarna i Skellefteå fotoklubb sa en gång att jag skulle kunna bli bra, bara jag bytte till Canon eller Nikon. Jag fotograferar med Sony, går mycket bra det med. Jag har köpt den nyaste, Sony A77 nu, hade Sony 700 innan. Eller jag har ju den också, har två nu. I "min ungdom" fotograferade jag med minolta, använder fortfarande mitt 70-210 objektiv, som jag köpte 1985.
/Carina:)
gatsu 2012-03-11 19:44
Jo självklart vet jag att det är du som tar bilderna, men jag kunde inte låta bli :)
Önskar jag hade en bråkdel av ditt bildsinne! Roliga gubbar i den fotoklubben, men de kan inte menat allvar...väl?
Det objektivet var med andra ord en riktigt bra investering!
Svar från Carina Hedlund 2012-03-11 20:53
Förstod att du skojade, jag kunde inte låta bli heller:) Gubbarna - om de menar allvar? Njae, de ser väl att jag lyckas ändå men de förstår nog inte varför jag inte byter märke:) Har lärt mig mycket om teknik och annat på senare år, men det har kommit medan jag har haft roligt:)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem