Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Lunch med min mamma och mina mostrar:)

I veckan skulle min mamma och några av hennes systrar träffas och äta lunch(saknades två + alla bröder förstås:). Min mamma som börjar tycka att det är kul med mitt fotograferande tyckte att jag kunde komma och äta med dem. Mina mostrar har väl aldrig jublat förr när jag försökt fotografera dem, så jag höll mig lugn en lång stund. Ingen brukar uppskatta att man fotograferar när man äter. Men, efter ett tag smög jag upp kameran:)

Min moster Gulli hjälpte sin storasyster Inga-Britt med ketchupen. Inga-Britt letade sedan upp personalen och påpekade att de hade fyra tomma ketchupflaskor framme:)

En kaka till kaffet ingick:) Jag hämtade till alla, det är inte min mamma som ska äta tre själv... (även om hon skulle kunna:)

Moster Inga-Britt

Gun-Britt, yngst av systrarna....

Moster Gulli

Mamma:)

Fyra systrar med mycket samlad livserfarenhet...

Många minnen och mycket att prata om (även om de inte ser så muntra ut här:) I går bokade jag en resa till Västerås med min mamma. Vi ska åka och hälsa på min moster Eivor, som i många år tjatat på mig att komma och hälsa på. Ska bli kul att träffa henne, mina kusiner, kusinbarn och kusinbarnbarn:) När jag bokat resan frågade min mamma: "Du ska väl ta med kameran:) Tänk vad hon ändrat uppfattning, nu heter det inte längre - "Lägg bort den där"....

Inlagt 2012-03-13 23:30 | Läst 4949 ggr. | Permalink
En härlig samling porträtt. Kommer mig att tänka på den där visan: "Här sitter gubbar som gamla stubbar, här sitter gummor som ingen rubbar..." Eftersom jag fyller 70 i år så kan jag väl snart räkna in mig i det gänget själv :-)
Svar från Carina Hedlund 2012-03-15 23:13
Tack:) "Gummor som ingen rubbar" - ja, så är det nog... Härligt att höra deras diskussioner, både min mamma och två av mina fastrar pratade om att de gärna skulle ha facebook. Fast det var ju det där med dator:) Det är kul att få bli lite "insläppt" - hoppas få hänga med fler gånger...
Fint fångat av harmoniska människor, man kan ana att det är bara du som fått förtroendet att dokumentera.
Svar från Carina Hedlund 2012-03-15 23:14
Ja, jag tror inte de går med på att vara med på foton så ofta... Min mamma har jag fångat en hel del på senare år, har en härlig serie där hon råkar spika sig i tummen:)
Jag älskar dina "tant"bilder. De är så fulla med värme och liv. Ser fram emot att se fler.
Sahra:)
Svar från Carina Hedlund 2012-03-15 23:15
Tack Sahra! Jag lovar att det kommer fler:)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem