Carinas fotoblogg

Kika gärna in i min blogg! Jag blir glad om du lämnar ett avtryck genom en kommentar:) /Carina:)

Porträtt på Mikael

En vecka har gått sedan jag fotograferade Mikael Wiehe och massor med foton ligger och väntar på mig i datorn. De kommer så småningom. Tog en hel del foton både från spelningarna måndag och tisdag, men även lite backstagefoton och lite annat. Idag bjuder jag på två porträtt, som jag tog när vi satt och pratade på Hotell Victoria i Skellefteå. Foton i färg, för ovanlighetens skull.

Förra gången Mikael var i Skellefteå var vi ute på en långpromenad och fotograferade, vilket han slapp denna gång:) Men med tanke på den intensiva "Kamikazeturnén" som han är ute på så behöver han lite vila....

Kommer lite fler någon gång under påskhelgen, hoppas jag:)

/Carina

Inlagt 2012-04-03 22:27 | Läst 9946 ggr. | Permalink
En av mina favoritartister. Lyssnar gärna och mycket på hans inspelningar. Tyvärr fick jag inte biljetter till hans konsert när han var här. Det tog slut med en gång vilket är lätt förstå.

Ser framemot dina övriga foton. Det är säkerligen så att han måste känna sig sliten efter denna långa turné.
Ha det bra framöver
Hälsningar
Gun-Inger
Svar från Carina Hedlund 2012-04-09 00:25
Tack Gun-Inger! Tråkigt att du inte fick biljett. Här i Skellefteå var det inte riktigt slutsålt, så här hade du fått plats:) Dyker snart upp ett låångt blogginlägg med många foton.... /Carina:)
Den första bilden tycker jag är suverän - hoppas att du gör den i svartvitt också - tror den skulle passa till det faktiskt men ser givetvis fram mot fler bilder.
En artist som säkert de flesta lyssnat på och jag har faktikst aldrig hört någon som inte gillar honom.
Ha en bra vecka.
//Glenn
Svar från Carina Hedlund 2012-04-09 00:26
Tack Glenn! Ja, jag ska pröva göra den svartvit också - har fått hålla igen och göra lite färgfoton också:) Kommer fler foton snart, både i färg och svartvitt... /Carina



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg


Bloggar


Familjemedlem